|

Instagram'daki özellik Facebook'a geliyor

Instagram geçtiğimiz günlerde uygulamada harcadığımız zamanı gösteren bir özellik getirmişti. Aynı özellik şimdi de Facebook’a geliyor. ‘Facebook’ta Geçirdiğiniz Zaman’ isimli araç sayesinde uygulama içerisinde ne kadar zaman geçirdiğinizi dakika dakika görüntüleyebileceksiniz.

Yeni Şafak
15:12 - 21/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:24 - 21/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Facebook, ekran süresi hesaplama uygulamasını yaklaşık 5 ay önce duyurmuştu.
Facebook, ekran süresi hesaplama uygulamasını yaklaşık 5 ay önce duyurmuştu.

Facebook tarafından yaklaşık 5 ay önce duyurulan ‘Your Time on Facebook’ yani Facebook’ta Geçirdiğiniz Zaman isimli özellik sonunda dünya genelinde kullanıma sunuluyor. Bu özellik sayesinde dakika dakika ne kadar zaman geçirdiğinizin hesabını tutabileceksiniz.


Süre dolunca uyarı gösterecek

Facebook’un hazırladığı bu araç sayesinde günlük ve haftalık istatistikler görselleştirilecek. Instagram’da olduğu gibi Facebook’ta da günlük limitler koyabileceksiniz. Örneğin, Facebook’ta günlük 1 saat geçirmek istiyorsanız bu süre dolduğunda uygulama size uyarıda bulunacak.

Haziran ayında kullanıcılarla buluşması beklenen özellik, Facebook tarafından ertelenmişti. Popüler sosyal medya platformu uygulamadaki hataların düzeltilmesi nedeniyle gecikme yaşandığını açıkladı.



#Facebook
#ekran süresi
#instagram
5 yıl önce