|

iPhone 7 gün yüzüne çıktı

Apple'ın merakla beklenen yeni telefonu iPhone 7'nin yeni görüntüleri sızdırıldı. Söz konusu videoda iPhone 7'nin prototip modeli tüm detaylarıyla belli oluyor.

Yeni Şafak
12:20 - 5/08/2016 Cuma
Güncelleme: 14:25 - 5/08/2016 Cuma
Yeni Şafak
iPhone 7 prototip modelinin görüntüleri sızdırıldı.
iPhone 7 prototip modelinin görüntüleri sızdırıldı.

Kaliforniya merkezli teknoloji devi Apple'ın yeni tepe model akıllı telefonu iPhone 7'nin tanıtımı için yaklaşık 1 ay kaldı. Geçtiğimiz günlerde telefonun tanıtım tarihinin 12 Eylül'de olacağı iddia edilmişti. Çok büyük bir sürpriz yaşanmazsa yaklaşık 40 gün içinde yeni iPhone ile tanışmış olacağız.





Konu iPhone olunca milyonlarca insan da sabırsızlıkla bekliyor haliyle. Zira bildiğimiz üzere akıllı telefon piyasasını Samsung ve Apple domine ediyor. Söz konusu, bu markaların piyasaya süreceği telefonlar olunca insanların ilgisi de daha fazla oluyor. Örneğin bu hafta tanıtılan yeni Galaxy Note 7 de bir hayli merakla beklenmişti. Doğrusu Samsung, bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmayacak bir telefon piyasaya sürdü.





Diğer taraftan iPhone için aynı şeyleri söyleyemiyoruz. Zira sızıntı fotoğraflardan gördüğümüz üzere iPhone 7 çok minimal değişikliklerle gelecek. Teknik özellik anlamında da çok büyük yenilikler vaat etmiyor. En önemli değişiklik olarak 16GB'lık modelin kalkacağını ve yerine 32GB ile geleceğini söyleyebiliriz.



İşte iPhone 7'nin yeni sızıntı

. Bu son videoda, altın renkli iPhone 7 çok net bir şekilde görünüyor. Prototip modelin detaylarına baktığımızda, diğer sızıntı fotoğraflarla aynı olduğunu görüyoruz.



İşte o video:




Gördüğümüz üzere büyüyen kamera lensi ve anten çizgilerinin üst kısımlara taşınması dışında iPhone 6s ile neredeyse hiçbir fark yok. Tabii bunun henüz prototip model olduğunu söyleyelim. Yani iPhone 7 piyasaya kesin olarak böyle çıkacak diyemiyoruz. Lakin çok büyük ihtimalle bu minvalde bir tasarıma sahip olacak.



#iPhone 7
#Apple
#Samsung
#Galaxy Note 7
8 yıl önce