|

iPhone dengeleri nasıl değiştirdi?

Melih Bayram Dede
00:00 - 29/09/2008 الإثنين
Güncelleme: 23:37 - 28/09/2008 الأحد
Yeni Şafak
iPhone dengeleri nasıl değiştirdi?
iPhone dengeleri nasıl değiştirdi?

Cep Telefonu Endüstrisi Birliği CTIA uzmanları, iPhone'un işletmelerin cep telefonu yatırım kararlarını etkilediğini açıkladı. Computerworld'ün haberine göre, Nokia Kuzey Amerika başkan yardımcısı Jay Burrell, işten eve otomobilleri ile seyahat eden çalışanların yakıt giderinden tasarruf için haftada birkaç gün evden çalışmak istediklerini söylüyor. Burrell ve diğer CTIA uzmanları bu tip kullanıcıların cep telefonu ile kurumsal PBX hattına ve diğer uygulamalara erişebilmesinin, daha verimli çalışmalarını sağlayacağını belirtiyor.

Motorola'nın Kanal Geliştirme ve Müşteri Teknoloji Destek bölümü direktörü Bob Cheslog da yöneticilerin haftanın birkaç günü ofise gelmeden çalıştığını, bunun gelir ve verimlilikte artış sağladığının tespit edildiğini de söyledi. İşletmelerden kendilerine gelen taleplerde, en çok soru sorulan konulardan birisinin iPhone olduğunu vurgulayan Cheslog müşterilerin “Bunu BlackBerry'de yaparım, Windows Mobile'da da yaparım, acaba iPhone'da yapabilir miyim” sorusuyla sıkça karşılaştıklarını belirtti.

iPhone'un sunduğu kullanım kolaylığının yanında fiyatıyla da bir psikolojik sınır oluşturduğunu ifade eden Samsung'un Ürün Planlama ve Strateji Geliştirme direktörü Sam Ramdenbourg 199 dolar'lık bu sınırın kolaylıkla aşılamayacağını da itiraf ediyor.

٪d سنوات قبل