|

iPhone fotoğraf ödüllerinin bu yılki kazananı İngiltere'den çıktı.

iPhone ile çekilen fotoğrafların yarıştığı iPhone Fotoğraf Ödülleri’nin (IPPAWARDS) kazananları açıklandı. Bu yılın kazananları arasında 20'den fazla ülke bulunurken Türkiye'den bir isim çıkmadı. Birincilik ödülü İngiltere'de yaşayan bir sokak fotoğrafçısına gitti.

10:08 - 23/07/2020 Perşembe
Güncelleme: 10:22 - 23/07/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Çin’den Geli Zhao'nun çektiği bulutlu bir günde rüzgarı yakalayan çarşafların görüntülendiği isimsiz çalışması
Çin’den Geli Zhao'nun çektiği bulutlu bir günde rüzgarı yakalayan çarşafların görüntülendiği isimsiz çalışması

Telefon kameralarının profesyonel kameraların seviyesine ulaşmasıyla birçok fotoğrafçı da bu yenilikten yararlanmaya karar verdi.

  • iPhone ise bu konuda profesyonel bir yarışma yapıp her yıl fotoğrafçıları ödüllendiyor.

Bu yıl 13. düzenlenen yarışmanın kazananı İngiltereli bir sokak fotoğrafçısı olan Dimpy Bhalotia oldu. Eserinin ismi ise: Uçan çocuklar


Her kıtadan ülke var

18 kategoride birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri tüm dünyadan Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Bahreyn, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, Filipinler, Hollanda, Hong Kong, Irak, İspanya, İsrail, İtalya, Japonya, Kanada, Kolombiya, Peru, Portekiz, Rusya, Singapur ve Tayvan gibi birçok ülkeyi temsil eden fotoğrafçılara verildi.



Iraklı sanatçı Gençlik Şeyhi adlı eseri ile ödül aldı

Irak’tan Saif Hussain’in çektiği yaşlı bir adamın kendi farklı bakış açıları arasında görüntülendiği “Gençlik Şeyhi” isimli portre çalışmasıyla ödül aldı.



#iPhone fotoğraf ödülleri
#sahiplerini
#buldu
4 yıl önce