|

iPhone SE 2’nin özellikleri ve çıkış tarihi hakkında yeni bilgiler

iPhone SE 2 modeline dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen iPhone SE 2'de kulaklık girişi olmayacak.

Yeni Şafak
11:09 - 21/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:27 - 21/04/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Yeni iPhone SE 2, 11 farklı renk seçeneğiyle gelebilir.
Yeni iPhone SE 2, 11 farklı renk seçeneğiyle gelebilir.

Teknoloji devi Apple’ın 2016 yılında tanıttığı ve “şimdiye kadarki en güçlü 4 inç telefon” olarak söz ettiği iPhone SE modeline kardeş geliyor. Modeli devam ettirmeye karar veren Apple, önümüzdeki ay sürpriz yapıp yeni iPhone SE 2 modelini tanıtabilir.

Fiziksel olarak önceki iPhone SE modeli ile aynı büyüklükte olacağı tahmin edilen iPhone SE 2’nin ekran büyüklüğünün de sabit kalacağı anlamına geliyor. iPhone SE serileri için 4 inç ekranın ideal olduğunu düşünen Apple, yeni modelde 3.5 mm kulaklık girişinden vazgeçebilir.

iPhone SE 2, gücünü Apple tarafından tasarlanan A10 Fusion yonga setinden alacak. Önceki modelde kullanılan A9 yonga setinden yüzde 40 daha güçlü olan çip, yeni iPhone SE 2’yi uçuracak gibi görünüyor.

Telefonun arka yüzeyinin cam olması, kablosuz şarj desteği ve parmak izi tarayıcısı olan Touch ID gibi özelliklerin olacağı, gelen yeni bilgiler arasında.

#Apple
#iphone se 2
#iphone se
6 yıl önce