|

İstanbul'da araçlarını tasarlama imkanı veriyor

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, İstanbul’da 131 milyon TL yatırımla hizmete açtığı VadiPark Showroom’u ile müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkarmayı planlıyor. Tablet ve VR gibi yeni nesil teknolojiler ile araçlarını tasarlayabilme ve deneyimleyebilme imkanı sunan otomotiv devi, müşterine nasıl bir araç almak istedikleri konusunda yeni nesil teknolojiyi kullanarak yardımcı oluyor.

Yeni Şafak
11:03 - 19/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:05 - 19/04/2018 Perşembe
Yeni Şafak
6 metre çapındaki hareketli ve ışıklı Mercedes-Benz yıldızı ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor.
6 metre çapındaki hareketli ve ışıklı Mercedes-Benz yıldızı ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor.

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz müşteri memnuniyeti için kullanıcıları adına büyük bir yatırım yaptı. 131 milyon TL yatırımla hizmete açtığı VadiPark Showroom ile kullanıcılarına, araçlarını dijital ekranlar, tabletler ve VR teknoloji ise deneyimleme imkanı tanıyor. Gelecek Otomotiv VadiPark adındaki Showroom’un da ise 6 metre çapındaki hareketli ve ışıklı Mercedes-Benz yıldızı hayranları tarafından büyük ilgi görüyor.

Söz konusu Showroom sayesinde Mercedes-Benz kullanıcıları tablet üzerinden veya sanal gerçeklik yardımı ile araçlarını satın almadan önce ayrıntılı bir şekilde inceleyebiliyor. Buna ek olarak bu teknolojiyi kullanan Mercedes hayranları, kendi araçlarını kendi arzuları doğrultusunda tasarlayabiliyor ve nasıl göründüğüne dair bilgi sahibi olabiliyor.


Müşterilerine yeni nesil teknoloji ise araçlarını tasarlama ve deneyimleme imkanı veren Mercedes-Benz, müşterilerine araçlarını satın almadan önce nasıl bir araç alacaklarını yaptığı bu yatırım sayesinde göstermek istiyor.

#Mercedes-Benz
#Geleceğin teknolojileri
#VadiPark Showroom
6 yıl önce