|

KMI, CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda

00:00 - 6/10/2009 Salı
Güncelleme: 13:34 - 6/10/2009 Salı
Yeni Şafak
KMI, CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda
KMI, CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda

Türkiye'nin önde gelen eğitim ve danışmanlık kuruluşu KMI (Kavrakoğlu Management Institute), bilişim devriminin eğitime yansıyan tüm olanakları ile bütünleştirdiği ürünlerini, 7-11 Ekim tarihleri arasında yapılacak CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda sergiliyor.


Kavrakoğlu Management Institute, işinde yetkin, vizyon sahibi, artı değer yaratabilme donanımına sahip yöneticilerin hızla çoğaldığı, ekonomisi, kurumları ve şirketleri güçlü, gelişmiş bir Türkiye için 7-11 Ekim 2009 tarihleri arasında yapılacak olan CeBIT Bilişim Eurasia fuarında Salon 2, D 44 no'lu standda yerini alıyor.


İbrahim Kavrakoğlu tarafından kurulan Kavrakoğlu Grubu, otuz yılı aşan tecrübesiyle, birbiriyle ilişkili olan Yönetim Danışmanlığı, Yönetici Eğitimleri ve Eğitim Teknolojileri alanında faaliyetler yürüten, şirket ve bireylerin performansını yükseltmeyi temel amacı olarak gören KMI tüzel kişiliğinde sunulan faaliyetlerin yanında, Kavrakoğlu e-Technologies (KeT) ve Kavrakoğlu Consulting adlı şirketleriyle de kurumlara danışmanlık ve eğitim teknolojileri üzerine çözümler sunuyor.


Önceki çalışmaları arasında, EFMD Cel Akreditasyonu ile Türkiye ve kıta Avrupa'sında bir ilk olma özelliğini kanıtlayan E-MBA programının temelini oluşturan The MBA Club eğitim projesi, 9 aylık bir süreçte öğrencilere destek olan ve yol gösteren ÖSS Hazırlık Programı (kazanırız.biz) ve yönlendirme ile rehberlik hizmeti veren Mesleki Karar Destek Sistemi (MKDS) programları bulunan Kavrakoğlu Grubu, CeBIT Bilişim Eurasia'daki standında aşağıdaki ürünleri sunacak.


Yazılımlar:

• EduGateV3: Kurumların eğitim süreçlerinin tüm aşamalarını planlama, izleme, değerlendirme ve raporlama, yani kısaca “yönetmek” için geliştirilmiş web tabanlı bir yazılımdır.

• EduGate Virtual Class: Kullanıcıların herhangi bir program indirmesine gerek kalmadan katılabilecekleri bir sanal sınıf uygulamasıdır.

• EduGame: Rekabetçi bir şirket yönetim simülasyonudur. Oyunun amacı kârlılığı, pazar payını, şirket değerini ve müşteri bağlılığını iyileştirmeye çalışırken şirketi rakiplerden daha iyi bir seviyeye çıkarmaktır.

• Sektörel ve Kurumsal Çözümler :

- Sigorta ve Sağlık Sektörü İçin Seçme – Yerleştirme -Eğitim

- SDS ( Sales Development Systems ) : Satış, dağıtım ve servis kanallarının tüm eğitim ve bilgilendirme ihtiyaçlarının yanı sıra eğitim-satış performans ilişkilendirmesi ve değerlendirilmesi gibi önemli katma değer yaratacak süreçlerin de e-dönüşümü gerçekleştirilmektedir.

• Eğitimde E-Dönüşüm Sistemleri


İçerik Yaratma Becerisi:

• 2D- 3D E-Lesson üretimi


Sertifika Programları

• EMBA Programları (EFMD Cel tarafından akredite edilmiş İşletme Yönetimi, Liderlik ve Proje Yönetimi alanlarından MBA)

• KMI Sertifika programları

15 yıl önce