|

Marvel Twitter hesapları hacklendi

Çizgi romanları ve bu romanların sinema uyarlamaları ile son yılların en dikkat çekici film şirketlerinden biri haline dönen Marvel’in Twitter hesapları hacklendi.

Yeni Şafak
10:06 - 23/12/2016 الجمعة
Güncelleme: 10:09 - 23/12/2016 الجمعة
Yeni Şafak

Son dönemde ekrana taşıdığı çizgi roman uyarlamaları ve dizileriyle büyük ilgi gören Marvel Entertainment'ın Twitter hesabı hacklendi.



OurMine Security adlı hacker grubu tarafından yapılan saldırı sonucunda Marvel'in ana twitter hesabı dışında yan hesapları da hacklendi. Bunlar arasında Daredevil, Black Panther, Iron Man, Thor, Ant-Man, Doctor Strange, Captian America gibi popüler filmlerin resmi hesapları da yer alıyor. Tüm hesaplardan ortak mesaj atılırken, yazılan tweette “Merhaba, biz OurMine'ız. Endişelenmenize gerek yok. Sadece güvenliğinizi test ediyoruz. Güvenlik konusunda yardım için bizle irtibata geçebilirsiniz.” İfadeleri yer alıyordu.





OurMine Security son dönemde hack konusunda adını sıkça duyuran hacker gruplarından biri. Söz konusu korsanlar daha önce BuzzFeed ve TechCrunch'ın hesaplarını da ele geçirmişti. Saldırı sonrası Marvel hesabı geri alırken, OurMine tarafından atılan tweet silindi fakat herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.






#OurMine Security
#Hacker
٪d سنوات قبل