|

Matsushita Liderliği

Melih Bayram Dede
00:00 - 20/12/2009 Pazar
Güncelleme: 01:01 - 14/12/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Matsushita Liderliği
Matsushita Liderliği

Panasonic ve Quasar markalarının yaratıcısı Konosuke Matsushita, teknoloji alanında büyük bir başarı öyküsünün sahibi. Matsushita'nın işte bu başarı öyküsü kitaplaştırıldı.

Sistem Yayıncılık'tan çıkan ve Matsushita Liderliği adını taşıyan kitapta, sıradan insanların nasıl sıra dışı ve olağanüstü işler başarabileceğinin en çarpıcı ve en güzel örneği veriliyor.

Yayıncı tarafından, '20. Yüzyılın En Parlak Girişimcisinin Öyküsü' olarak tanımlanan kitap, adını belki de şimdiye kadar hiç duymadığınız ama ürünlerini kullandığınız bir adamın öyküsü.

Kitapla ilgili Prof. Dr. Arman Kırım “Yalnızca başarının yollarını arayan yöneticiler ya da öğrencilerin değil, hemen herkesin hayat dersleri çıkarabileceği bir yaşam öyküsü” diyor.

John P. Kotter, büyüleyici ve öğretici bir dille kaleme aldığı bu kitapta, Matsushita'nın, Panasonic ve Quasar imparatorluğunu kurmasını sağlayan kişisel felsefesini anlatıyor.

Eğer siz de, dünyaca ünlü bir girişimcinin deneyimlerinden dersler çıkarmak ve geleceğinizi çizerken onun birikimlerinden yararlanmak istiyorsanız bu kitabı okumalısınız.


Matsushita Liderliği
John P. Kotter
Sistem Yayıncılık
237 Sayfa 18 TL
14 yıl önce