|

Microsoft son güncelleme ile çuvalladı

Microsoft'un Windows 10 için yayınladığı son güncelleme oyun severlerin başına bela oldu. Fare ve grafik performansında düşüşe neden olan yeni sürüm, birçok popüler oyunu direkt etkiliyor.

Yeni Şafak
11:27 - 15/03/2019 Cuma
Güncelleme: 16:13 - 15/03/2019 Cuma
Son Windows 10 güncellemesi ile birlikte işletim sisteminde bir dizi değişiklik yapılmış, minör iyileştirmeleri kullanıcılara sunulmuştu.
Son Windows 10 güncellemesi ile birlikte işletim sisteminde bir dizi değişiklik yapılmış, minör iyileştirmeleri kullanıcılara sunulmuştu.

Microsoft'un zaman zaman güncellemeleriyle sorun çıkaran işletim sistemi Windows 10, yayınladığı son güncelleme ile birlikte oyun severlerin başına bela oldu. Söz konusu yayınlanan güncelleme ile birlikte bilgisayarlarda fare ve grafik performansında düşüş yaşandığı belirtildi.

Hatta dünyanın en ünlü oyunları arasında yeni alan Call of Duty 4 ve Call of Duty: Modern Warfare 2 gibi eski oyunları da etkileyen sorunla ilgili açıklama yapan Microsoft, KB4481887 numaralı güncelleme nedeniyle performans sorunu yaşayan kullanıcılarına son güncellemeyi bilgisayarlarından kaldırmasını önerdi.

Bazı oyunlar dışında herhangi bir soruna neden olmayan son Windows 10 güncellemesi ile birlikte işletim sisteminde bir dizi değişiklik yapılmış, minör iyileştirmeleri kullanıcılara sunulmuştu.

Yeli firmaların başı Microsoft ve global ERP firmaları ile başı dertte!

Sektörde lider konumda olan Microsoft, istediğim gibi uygulama değişikliği yapabilirim diyen firmaların başını çekiyor. Marka işbirliği içerisinde olduğu kurumlardan habersiz, tek taraflı bir kararla eş zamanlı (Con-current) kullanıcı tipini rafa kaldırarak, isme dayalı (Named-user) kullanıcı tanımına geçti. Bu durumda müşteriler, yapılan fahiş zamların üstüne, aldıkları hizmet için yeni lisanslama bedelleri ödemek zorunda kaldı.

Yerli bir ERP Türk firmaları global esaretten kurtarabilir

Yerli ve milli olarak geliştirilecek, dediğim dedik diyen global markalara olan bağımlılıktan yerli yatırımcıyı kurtaracak, tamamen yerel mevzuata uyumlu, katmanlı mimari yapısına sahip, müşterinin de kendi özelleştirmelerini yapabileceği, web tabanlı ve mobil ihtiyaçlara çözüm sunabilecek yerli bir ERP, Türkiye’deki kurumları global markaların esaretinden kurtarabileceği belirtiliyor.

#​Microsoft
#Güncelleme
#Performans
5 yıl önce