|

Microsoft Temmuz'a özel ücretsiz oyunları duyurdu

Microsoft, Temmuz ayının ücretsiz oyunlarını duyurdu. Ücretsiz oyunların içinde her zamanki gibi iki Xbox One oyunu ve iki geriye dönük uyumlu Xbox 360 oyunu da var. Bu ayın dikkat çeken trendi ise yarış ve spor oyunları oldu. Ralli yarışı yapabileceğiniz oyundan şehrinizi geri alacağınıza kadar birbirinden farklı 4 oyuna ücretsiz sahip olabileceksiniz.

10:59 - 26/06/2020 Cuma
Güncelleme: 11:23 - 26/06/2020 Cuma
Yeni Şafak
Oyunlar önümüzdeki aya özel olarak ücretsiz.
Oyunlar önümüzdeki aya özel olarak ücretsiz.

Xbox Live Gold üyeleri her Temmuz olduğu gibi bu yıl da ücretsiz oyunlara ulaşabilecek. Bu oyunlar: WRC 8, Dunk Lords, Juju ve Saints Row 2 oldu.

WRC 8'de 100'den fazla pisti deneyebilirsiniz

Temmuz ayı boyunca, bir ralli yarış oyunu olan WRC 8 FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nı alabilirsiniz. WRC 8 ile 14 farklı ülkeden 100'den fazla pisti deneyebilirsiniz.

Oyunun aynı zamanda e-sports modu da bulunuyor. Oyun içinde farklı iklimlerde yarışma seçeneği de mevcut


Saints Row 2

  • Oyunda deniz, kara ve hava yolunu kullanıp seçtiğiniz karakterin şehrini geri almasını sağlayabilirsiniz. Oyunda 40'tan fazla hikaye seçeneği mevcut. Karakterleri isteklerinize göre özelleştirip belirlediğiniz araçlar ile kullanabilirsiniz.

Diğer ücretsiz oyunlar: Dunk Lords ve Juju

Juju oyunu biraz daha yaşı küçük gençlere hitap ederken oyunda Juju ve yardımcısı kertenkele bol bol zıplayıp koşuyor.


  • Dunk Lords ise spor, özellikle basketbol ile ilgilenenlere hitap eden bir oyun. Her biri özel güçlere ve yeteneklere sahip 20 karakterden birini seçip 15 farklı potada savaşabilirsiniz.


#microsoft
#Temmuz
#ayının
#ücretsiz
#oyunlarını
#duyurdu
4 yıl önce