|

Mobil fotoğrafçılık algısını yeniden şekillendirecek

Huawei CEO'su Richard Yu, "Huawei P30, onlarca yıllık dijital kamera teknolojisi geliştirmesinin ardından fotoğrafçılığın kurallarını yeniden yazacak ve tüketicilerin mobil fotoğrafçılık algısını yeniden şekillendirecek bir atılımı temsil ediyor"

Yeni Şafak
15:42 - 29/03/2019 Cuma
Güncelleme: 15:44 - 29/03/2019 Cuma
AA
Bugüne kadarki en gelişmiş kameralı akıllı telefonlar olan Huawei P30 serisi cihazlar, yenilikçi Huawei SuperSpectrum sensörüne sahip.
Bugüne kadarki en gelişmiş kameralı akıllı telefonlar olan Huawei P30 serisi cihazlar, yenilikçi Huawei SuperSpectrum sensörüne sahip.

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Richard Yu, "Huawei P30 Serisi, onlarca yıllık dijital kamera teknolojisi geliştirmesinin ardından fotoğrafçılığın kurallarını yeniden yazacak ve tüketicilerin mobil fotoğrafçılık algısını yeniden şekillendirecek bir atılımı temsil ediyor." ifadesini kullandı.

Huawei'den yapılan açıklamaya göre, şirket, Huawei P30 ve Huawei P30 Pro'yu tanıttı. Huawei P30 serisi, kullanıcıların akıllı telefon fotoğrafçılığındaki beklentilerini değiştirmeyi hedefliyor.

Bugüne kadarki en gelişmiş kameralı akıllı telefonlar olan Huawei P30 serisi cihazlar, yenilikçi Huawei SuperSpectrum sensörü, optik Huawei SuperZoom lensi, yeni Uçuş Süresi (TOF) kamerası, daha iyi OIS ve AIS görüntü dengelemesi ile profesyonel kameralara rakip teknolojiler sunuyor.

Huawei P30 Pro'da, 40MP ana kamera, 20MP ultra geniş açılı kamera, 8MP telefoto kamera, TOF kamerası, yeni bir Leica dörtlü kamera sistemi ve yepyeni bir selfie deneyimi için ise 32MP ön kamera bulunuyor.

#Huawei
#Huawei P30 Pro
#Fotoğraf
5 yıl önce