|

Note 7 ünlü şarkıcının yüzünde patlamamış!

Samsung'un fiyaskoyla sonuçlanan akıllı telefonu Note 7'nin, ABD'li ünlü şarkıcı Cee Lo Green'in yüzünde patladığı iddia edilmişti. Olayın üzerinden çok geçmeden görüntülerin gerçek olmadığı ve bir proje için çekildiği anlaşıldı.

Yeni Şafak
10:51 - 19/12/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Samsung Galaxy Note 7'nin, ABD'li rapçi Cee Lo Green'in yüzünde patladığı iddia edilmişti.
Samsung Galaxy Note 7'nin, ABD'li rapçi Cee Lo Green'in yüzünde patladığı iddia edilmişti.

Sosyal medya son günlerde Samsung Galaxy Note 7'nin bir şarkıcının yüzünde patlamasını konuşuyor. YouTube üzerinden yayınlanan güvenlik kamerası görüntülerinde, ABD'li rapçi Cee Lo Green'in telefonla konuşurken bir anda telefonun patladığı ve ünlü şarkıcının yere yığıldığı görülüyor.







Esasen görüntüleri izleyince akıllarda soru işareti oluşmuyor değil. Zira dikkatli bakıldığında olayın kurgu olduğu her türlü ortada. Note 7'nin sabıkalı bir telefon modeli olduğunu biliyoruz ancak patlayan Note 7 vakalarının hiçbirinde bu denli bir görüntü ortaya çıkmadı. Kullandığı Note 7'nin patladığını ifade eden herkes, telefonun aşırı derecede ısındığını ve üzerinden dumanlar çıktığını belirtti. Yani böyle şimşek efektiyle bir patlama yaşanmıyor.



Velev ki böyle bir olay yaşanmış olsun, Cee Lo Green'in yerde o şekilde yatması hiç inandırıcı görünmüyor. Sanki kullandığı telefon patlamış gibi değil de, başına kurşun isabet etmiş gibi cansız bir şekilde yerde yatıyor.



Gel gelelim ABD'li rapçi olayın gerçek olmadığını ve son derece sağlıklı olduğunu kendi Instagram hesabından da doğruladı.







Cee Lo Green paylaştığı videoda şu ifadeleri kullanıyor:


  • Herkesin bilmesini istiyorum ki ben hayattayım ve iyiyim. Açıkçası gördüğünüz görüntülerden dolayı rahatsız olduğunuz ve hayal kırıklığına uğradığınız için çok üzgünüm. Bu sadece bir klip ve 'Gnarly Davidson' isimli yeni proje için çekildi. Beni bağışlayın… Müzik yapmaya hala devam ediyorum ve beni sevenlerin iyi olduğumu bilmesini istiyorum.

#Note 7
#Cee Lo Green
7 yıl önce