|

PES 2019 birçok yeni lisans ve özellikle beraber duyuruldu

Konami, PES 2019’u birçok yenilikle beraber resmen tanıttı. Oyunda, yeni top fiziği, yorgunluk sistemi, gol sevinçleri ve güncellenmiş myClub bulunacak. PES 2019’un kapağında ise Barcelona’nın Liverpool’dan transfer ettiği Coutinho yer alacak.

Yeni Şafak
09:59 - 10/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:06 - 10/05/2018 Perşembe
Yeni oyunun iki farklı versiyonu olacak.
Yeni oyunun iki farklı versiyonu olacak.

Japon oyun şirketi Konami’nin en çok satan oyunu PES 2019 resmen duyuruldu. Geçtiğimiz günlerde firmanın Şampiyonlar Ligi lisansını kaybettiğini duyurmuştuk. Bu haber PES 2019’un FIFA ile rekabette geri kalabileceğine yorumlanmıştı. Ancak Konami bu sefer daha fazla lisanslı lig, stadyum ve lisanslı ortaklık yaptıklarını açıkladı.


Konami’nin Premier Lig ekibi Liverpool ile olan lisans anlaşması da devam ediyor. Bu nedenle Liverpool, oyunda tam donanımlı olarak bulunacak. PES 2019’un kapağındaysa Liverpool’dan Barcelona’ya transfer olan Philippe Coutinho yer alacak. Özel versiyonun kapağındaysa efsane futbolcu David Beckham bulunacak.

Oynanışa gelecek olursak futbolcular için çeşitliliği ve bireyselliği arttıran 11 yeni yetenek özelliği geliyor. Çapraz dönüş, bakmadan pas, kontrollü çelme, düşen şut ve yükselen şut gibi yeni beceriler ile birlikte oyundaki toplam beceri sayısı 39’a çıkmış. Becerilerin artışı, futbolcular arasındaki farkı ortaya çıkaran en büyük etken olmuş.


Ayrıca PES 2019 ile birlikte gelen yeni oyuncu yorgunluk sistemi, futbolcular yorulduğunda davranışlarının ve performanslarının yorulduklarını daha açık belli etmesini sağlıyor. Yeni oyun fiziği ve gol sevinçleri de getirecek olan PES 2019, top sahanın dışına çıktığında yeni topun daha hızlı gelmesini sağlayacak.


PES 2019, yeni yazılım desteği sayesinde 4K ve HDR görüntüleme imkanı sağlayacak. Konami tarafından geliştirilen Enlighten yazılımı sayesinde PES 2019 önceki versiyonlarından kat kat daha iyi görünecek. Konami, PES 2019’un şimdiye kadar ki en iyi futbol deneyimi sunan oyun olacağını ve 30 Ağustos’ta satışa sunulacağını duyurdu.

#PES 2019
#Konami
#Coutinho
#Beckham
6 yıl önce