|

PUBG Lite ile tüm akıllı telefonlarda oynanabilecek

Tencent, düşük performanslı cihazlar için PUBG Lite versiyonu geliştirdi. Yüksek donanım gücü gerektirmeyen PUBG Lite’ın APK’sı bugün itibariyle Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Yeni Şafak
13:45 - 13/08/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:50 - 13/08/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
PUBG
PUBG

Dünyanın en çok oynanan Battle Royale oyunlarından biri olan PUBG, Lite versiyonuyla daha düşük seviye akıllı telefonlara merhaba dedi.

Giriş ile orta segment için hazırlanan PUBG Mobile artık oynanabilir hale gelirken, oyunun orjinal sürümünden çok daha düşük bir performans vaat ettiğini de belirtmekte fayda var. Bazı önemli özellikler Lite versiyonu içerisinde bulunmayacak.

PUBG Lite versiyon en çok kota dostu olmasıyla oyuncuları mutlu edecek. Oyunda grafikler normal sürüme oranla çok daha basit hale getirilmiş bu nedenle batarya ve internet kotası çok daha fazla dayanacak. Yani bu sürüm ana sürüme göre internet paketinizden çok daha az tüketecek.

Yeni versiyonda silahlar ve karakterler değişmiyor ancak 100 kişi yerine 40 kişilik oyunlar olacak. Bunun dışında haritalar 8X8 km yerine 2X2 km olarak tasarlanmış. Son olarak ses kalitesi ve performansı da normal sürüme oranla biraz daha düşük.

Tüm bu eksikliklere rağmen PUBG Mobile Lite, oyunculara eğlenceli vakitler geçirtmeyi vaat ediyor. Eğer siz de oyunu telefonunuza APK ile yüklemek istiyorsanız, buradan ilgili sayfaya gidebilirsiniz.


#PUBG
#Android
#Lite
#APK
6 yıl önce