|

PUBG Mobile'e yeni üyelik sistemi geliyor

PUBG Mobile’in yapımcısı olan Tencent şirketi mobil platformlar için oyunları iyileştirmek adına Razer ile ortaklığa girişti. Dünyanın en popüler mobil oyunu haline gelen PUBG Mobile’e şimdi de Prime üyelik sistemi geliyor. Ücretli olan ve yeni seçenekler sunan Prime abonelik sistemi resmen açıklandı.

Yeni Şafak
11:00 - 4/04/2019 Perşembe
Güncelleme: 11:04 - 4/04/2019 Perşembe
PUBG Mobile tanıtım görseli.
PUBG Mobile tanıtım görseli.

Popüler oyun PUBG Mobile yeni üyelik sistemini duyurdu. Prime olarak adlandırılan abonelik sistemi ikiye ayrılıyor. Prime aboneliklerin ilki aylık 0,99 dolar olarak fiyatlandırıldı ikincisi ise 9,99 dolarlık Prime Plus versiyonu.


Prime aboneliği ile oyuncular günlük olarak 5 Unknown Coin alabiliyor. Ayrıca, Battle Points kullanarak alışveriş yapabiliyor.

PUBG Mobile Prime Plus aboneliğinde ise oyuncular günlük Unknown Coin kazanıyor. Ayrıca bu üyelikle birlikte oyuncular eşyalar ve ganimetler için günlük indirim alabiliyor. Ek olarak da günlük 10 RP kazanıyor. Klasik Sandık Çekilişi’nde de yüzde 50 indirimin olduğu PUBG Mobile Prime Plus üyeliği bu ay 4.99 dolardan alınıyor. Sonrasında aboneliğin ücreti 9.99 dolara çıkacak.

#Pubg Mobile
#Oyun
#Üyelik
5 yıl önce