|

Qualcomm CEO'su Jacobs İstanbul'a geliyor

00:00 - 30/08/2011 Salı
Güncelleme: 12:32 - 30/08/2011 Salı
Yeni Şafak
Qualcomm CEO'su Jacobs İstanbul'a geliyor
Qualcomm CEO'su Jacobs İstanbul'a geliyor

Qualcomm'un bu yıl İstanbul'da gerçekleştireceği IQ etkinliği 13-14 Eylül 2011 tarihlerinde mobil teknoloji dünyasının en önemli isimlerini bir araya getirecek. Mobil teknolojilere dair global politikaların gıdişatı, mobil teknolojide en son gelişmeler, ürünler ve hizmetler gibi konuların ayrıntılı oturumlarda paylaşılacağı etkinliğin açılış konuşmasını 2005 yılından beri Qualcomm'un CEO'su olarak görev yapan Dr. Paul E. Jacobs yapacak.


Qualcomm'un IQ etkinliği, mobil teknolojilerin en parlak zekalarını bilgi yüklü konuşmalara, teknik ve kurumsal konularda vizyoner oturumlara ve Qualcomm'un en son mobil teknolojilerinin sergilenmesine sahne olan bir platformda buluşturuyor. 13 Eylül'de sektör temsilcilerine yönelik tüm gün sürecek sunumlarda mobil işbirlikleri, inovasyon ve uygulama süreçleri IQ2011'in ana temaları olarak belirlenmiş bulunuyor. 2G'den 3G'ye geçiş süreci, mobil uygulamalar, hava arayüzü, yeni nesil mobil teknolojiler ve Snapdragon yonga portföyü, etkinlikte öne çıkan başlıklar arasında yer alıyor.


IQ2011'in açılış konuşmasını ise yeni nesil mobil teknolojiler ile yonga seti ürün ve hizmetlerinde dünya lideri olan Qualcomm'un Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Dr. Paul E. Jacobs yapacak. 1990 yılında geliştirme mühendisi olarak çalışmaya başladığı Qualcomm'da 2005 yılında CEO görevine getirilen Dr. Paul E. Jacobs günümüzde 3G de dahil olmak üzere on binin üzerinde küresel patenti elinde bulunduran, tüm dünyadaki akıllı telefon ve tablet üreticilerine 400 milyondan fazla mobil çip satan ve yıllık cirosunun %25'inden fazlasını Ar-Ge'ye ayıran şirketin yeni nesil mobil teknolojiler konusundaki vizyonunu ve en son geliştirdiği çözümleri katılımcılarla paylaşacak.


Daha fazla bilgi için www.iqevent.com adresini ziyaret edebilir, geçen yıl Londra'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğin ayrıntılarını görmek için http://www.iqevent.com/2010 adresine tıklayabilirsiniz.

13 yıl önce