|

Rusya av tüfeği ile droneları düşüren SİHA geliştirdi

Rusya Savunma Bakanlığı için çalışan özel bir şirket tarafından geliştirilen SİHA’nın test görüntüleri paylaşıldı. Patenti alınan ve üzerine yerleştirilen av tüfeği ile havadaki droneları düşürmek için geliştirilen hava aracı yapılan açıklamaya göre şimdilik şov amacı ile kullanılacak.

Yeni Şafak
10:38 - 2/04/2019 mardi
Güncelleme: 10:45 - 2/04/2019 mardi
Yeni Şafak
Ruslar tarafından geliştirilen ve patenti alınan SİHA, daha öncesinde de geliştirilen madencilik drone'una benziyor.
Ruslar tarafından geliştirilen ve patenti alınan SİHA, daha öncesinde de geliştirilen madencilik drone'una benziyor.

Rusya yetenekleri ile görenleri şaşkına çeviren bir SİHA geliştirdi. Rus savunma mühendisleri tarafından geliştirilen SİHA’nın patenti alındı ve test uçuşları gerçekleştirildi.

SİHA AV TÜFEĞİ İLE HEDEFLERİNİ TAM İSABET VURUYOR!

Rusya havadaki droneları hedef alan bir SİHA geliştirdi. Üzerine av tüfeği yerleştirilen Drone hedefleri ıskalamadan vuruyor. Daha öncesinde geliştirilen madencilik drone’u ile benzerlik gösteren hava aracı, VR başlık sayesinde kontrol ediliyor.

Hava aracının ön kısmına yerleştirilen bir av tüfeği sayesinde deflere ateş edebilen drone, dik pozisyonda iniş kalkış sağlıyor. Patenti alınan ve şimdilik şov amaçlı kullanılacağı açıklanan SİHA’nın test görüntülerini yayınlayan firma, silahlı hava aracının yeteneklerini kabiliyetlerini yayınladıkları video ile gözler önüne serdi.

#SİHA
#Rusya
#Av tüfeği
#Drone
il y a 5 ans