|

Samsung Galaxy Flex'in fiyatı belli oldu

Samsung’un uzun yıllardır beklenen katlanabilir telefonuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Samsung Galaxy Flex ismiyle piyasaya sunulması beklenen cihazın fiyatının 2565 dolar olması bekleniyor.

Yeni Şafak
11:01 - 26/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:05 - 26/11/2018 Pazartesi
Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı konsept tasarım.
Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı konsept tasarım.

Konsept hali kamuoyu ile paylaşılan ve isminin Samsung Galaxy Flex olması beklenen katlanabilir ekranlı telefonun üst donanım paketinin fiyatının 2565 dolara yükleyeceği iddia edildi.

Kapalı iken 4.6 inç bir ekranı bulunan telefonun açıldığında 7.3 inçlik bir tablete dönüşeceği zaten biliyordu. Ancak yeni bir iddia telefonun tavan fiyatının 2565 dolar olacağı bilgisini içeriyor.


Samsung Galaxy Flex için son 4 ay

Giriş seviyesi Galaxy Flex modelinin 1925 dolardan satılacağı iddia edilmişti. Ancak aradaki 640 dolarlık farkın muhtemelen depolama kapasitesindeki artışın etkisiyle oluşacağı tahmin ediliyor.

Daha önce telefonla ilgili olarak 1700 -2000 dolar arasında fiyat seçeneklerinin olacağı iddiası da ortaya atılmıştı. Ancak bu bilgilerin tamamı iddia olduğundan şimdilik net bir açıklama ya da resmi bir bilgi yok. Eldeki verilere dayanarak katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy Flex telefonun muhtemelen Mart ayında piyasaya sürülebileceğini de söyleyebiliriz.

Öte yandan sadece Samsung değil, Huawei ve LG gibi markalar da katlanabilir ekranlı telefonlar için çalışmalarda bulunuyor.

#Teknoloji
#akıllı telefon
#samsung
#katlanabilir ekran
5 yıl önce