|

Samsung Galaxy Note 9’un resmi görselleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Note 9’un resmi görselleri sızdırıldı. Samsung’un 9 Ağustos’ta Note 9’un tanıtımı için hazırlık yaptığı bir dönemde resmi görsellerin sızması Note serisi telefon tutkunlarının kafasında yer alan soru işaretlerin bir nebze olsun kaldırdı. Ortaya çıkan görsele bakıldığında ise Note 9’da en çok dikkat çeken detay ekran çerçevelerindeki küçülme ve çift kamera oldu.

Yeni Şafak
01:44 - 13/07/2018 Cuma
Yeni Şafak
Samsung Galaxy Note 9'un ortaya çıkan resmi görsellerine göre çerçeve Note 8'e göre daha da küçültülmüş.
Samsung Galaxy Note 9'un ortaya çıkan resmi görsellerine göre çerçeve Note 8'e göre daha da küçültülmüş.

Samsung Galaxy Note 9’un resmi görselleri sızdırıldı. Güney Koreli teknoloji devinin 9 Ağustos’ta tanıtımını yapacağı Phablet telefonu Galaxy Note 9, Samsung hayranları tarafından merakla bekleniyor. Firmanın en tepe seviye cihazı olan Note 9 Samsung’un elinde bulundurduğu son teknolojiye sahip. Be tanıtımına kısa bir süre kala resmi görselleri internete sızdırıldı.

Galaxy Note 9 görseli ortaya çıktı!

Samsung Galaxy Note 9 tasarım ve donanım anlamında Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni Phableti’nin nasıl olacağı herkes tarafından merak ediliyordu. Özellikle telefon pazarının büyük bir kısmını elinde tutan firmanın bu yeni cihazında sunacağı yenilikleri hayranlarının haricinde diğer teknoloji devleri de yakından takip ediyor.


Söz konusu cihaz bu denli merakla beklenirken tanıtım öncesi resmi görsellerin ortaya çıkması herkesin kafasındaki soru işaretlerinin son bulmasına neden oldu.


Görsellere bakıldığında uçtan uca ekran teknolojisine sahip olan cihazın Note 8’e göre çerçevelerinde biraz daha küçülme var. Yeni cihazı ile hayranlarının ilgisi ekranı ile çekmeyi hedefleyen Samsung, çift kamera ile de fotoğraf tutkunlarını mutlu edecek gibi götünüyor. Note 9’un en önemli aksesuarlarından biri olan S-Pen ise bir önceki jenerasyona göre daha da geliştirilmiş bir şekilde kullanıcılarının beğenisine sunulmaya hazırlanıyor.



#Samsung
#Galaxy Note 9
#resmi görsel
6 yıl önce