|

Galaxy S8’in ekran fiyatı açıklandı

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8’in ekran değişim fiyatı açıklandı. Ekran kasa oranı ile meraklılarını büyüyen cihazın ekranının kırılması durumunda kullanıcılar, nerede ise yeni bir akıllı telefon fiyatı karşı karşıya kalacak.

Yeni Şafak
00:06 - 18/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'iin ekran değişim fiyatı  GSM Arena taraından açıklandı.
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'iin ekran değişim fiyatı GSM Arena taraından açıklandı.

Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisi Galaxy S8, satış fiyatı ile en pahalı telefon olma unvanını sahip oldu. Yüzde 84 oranında ekran kasa onanına sahip telefonun fiyatı meraklılarını düşündürürken, GSM Arena tarafından açıklanan sadece ekran fiyatı ise almayı düşünenleri oldukça tedirgin edecek gibi görünüyor.

Telefonunda kullandığı 6.2 inç büyüklüğünde ve Gorilla Glass 5 ile korunun iki tarafı kavisli AMOLED ekranının kırılması durumunda kullanıcılarını ciddi bir masrafla karşı karşıya bırakıyor. Söz konusu ekranın değişim ücretini Avrupa ülkeleri 250 Euro olarak belirledi.

Firmanın yeni amiral gemisi, bir önceki kavisli ekrana sahip Galaxy S7 edge modeline göre yüzde 25 daha pahalı olduğu görülüyor. Bu fiyat vergiler ve işçilik hariç TL ye çevrildiğinde ise kullanıcının karşısına 1000 TL’lik fiyat etiketi çıkıyor. Toplamda Galaxy S7 edge modeli için servis değişim bedeli 1250 TL olduğunu düşündüğümüzde, tasarımı ile meraklılarını heyecanlandıran Samsung Galaxy S8’in ekranını kıran kullanıcılarının 1500 Tl’yi gözden çıkarmaları gerekiyor.

Kavisli yapısı ile düşmelerde kolayca kırılabilen cihazın ekranı kırıldığında, ekranı değiştirmek için kullanıcılar neredeyse orta seğmen bir akıllı telefon fiyatı masrafla karşılaşacak. Size tavsiyemiz bu tür can sıkıcı olaylarla karşılaşmak istemiyorsanız Galaxy S8’i aldığınız koruyu ekran ve kılıfla kullanmanız.

#Samsung
#Galaxy S8
#AMOLED
6 yıl önce