|

Samsung'da iPhone 7 ezgileri

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S7 edge simsiyah renge bürünüyor. iPhone 7 ile son dönemde popüler hale gelen parlak siyah rengini yakın zamanda S7 edge'de de göreceğiz. Diğer taraftan Android 7.0 güncellemesiyle birlikte Galaxy S7'nin ekran çözünürlüğünün düşeceği iddia ediliyor.

Yeni Şafak
12:13 - 24/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:14 - 24/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Samsung Galaxy S7 edge'in renk seçeneklerine mercan mavisinden sonra parlak siyah da ekleniyor.
Samsung Galaxy S7 edge'in renk seçeneklerine mercan mavisinden sonra parlak siyah da ekleniyor.

Geride bıraktığımız haftalarda, Galaxy S7 edge'in yeni mercan mavisi renkle satılmaya başlamıştı. Note 7'den bildiğimiz bu renk, söz konusu telefonun piyasadan kaldırılmasıyla geri planda kalmıştı. Güney Koreli şirket, daha çok ön planda olması gerektiğini düşündüğü bu rengi, Galaxy S7 edge'e de uygulayarak alışılmışın dışında bir politika izlemişti.



Bildiğimiz üzere Note 7 artık piyasadan kaldırıldı ve Samsung'un elinde amiral gemisi olarak aylar önce tanıtılan S7 ve S7 edge kaldı. Bu nedenle Samsung tüm ağırlığını bu iki telefona verdi. Ta ki önümüzdeki şubat ayında yeni Galaxy S8 tanıtılana kadar…





Yukarıdaki fotoğrafta da gördüğümüz üzere Samsung, mercan mavisinden sonra Galaxy S7 edge'e yeni bir renk daha getiriyor. Samsung, iPhone 7'de tanıtılan jet siyah rengini Galaxy S7 edge'de kullanmayı hedefliyor.



Söz konusu modellerin fotoğrafları, Çinli mikroblog sitesi Weibo'da sızdırıldı. 128GB depolama alanına sahip olması beklenen bu modelin, çerçeveleri dahil komple siyah renge büründüğü görünüyor.





Bildiğimiz üzere hali hazırda S7 edge'de siyaha yakın koyu lacivert bir renk kullanılıyor. Fotoğraflarda da gördüğümüz üzere yeni parlak siyah modelin tamamen simsiyah olduğu göze çarpıyor; tıpkı jet siyah renkli iPhone 7 gibi… Tabii bu renk, yine iPhone 7'de olduğu gibi dayanıklılık konusunda soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. Zira bildiğimiz üzere iPhone 7'nin jet siyah renginin çok kolay çizilebildiği açıklanmıştı.



Nougat ile birlikte Full HD ekran


Diğer taraftan Galaxy S7'lerin ekran çözünürlüğünün, Andorid 7.0 Nougat güncellemesiyle birlikte 2K'dan Full HD'ye düşürüleceği iddia ediliyor.



Android Central'ın iddiasına göre, bu sayede daha az piksel sayısı olacağından ötürü işlemci daha az yorulacak ve haliyle bataryanın ömrü uzayacak.







#Samsung
#Galaxy S7 edge
#iPhone 7
#Jet Siyah
7 yıl önce