|

Samsung'un çerçevesiz tasarımı hayran bıraktı

Science and Knowledge’ adlı bir Youtube kanalı oldukça ilginç konsept bir telefon hakkında video yayınladı. Yayınlanan videoya bakıldığında tasarlanan yeni konsept görenleri hayran bırakıyor.

Yeni Şafak
11:39 - 21/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:34 - 21/04/2018 Cumartesi
Diğer
Söz konusu tasarımın Samsung'un ilgisini çekme ihtimali oldukça yüksek.
Söz konusu tasarımın Samsung'un ilgisini çekme ihtimali oldukça yüksek.

Bir Youtube kanalında yayınlanan, gerçek bir tasarımcının ellerinden çıkan konsept videoda görebileceğiniz üzere cihaz herhangi bir çerçeve taşımıyor, cihazın ön kısmında bulunan kamera doğrudan ekranın bir parçası olarak yer alıyor. Bu ince detaylandırma çalışmasında kulaklık girişi için cihazın üst kısmında bir mikro çentik bile unutulmamış. Bu potansiyel amiral gemisinin ne kadar şık olduğunu da şimdiden belirtmek gerekiyor.


Webtekno’nun haberine göre tüm bunlar dışında cihazın kasasının metalden yapılmış olduğunu görebiliyoruz. Samsung Galaxy Zero adındaki tasarım modelin arka kısmında ise artık alıştığımız yatay çift kamera tasarımı ortalarında LED bir flaş ile süslenmiş durumda. Cihazın fiziki tuşlarının sol üst köşede konumlandığını görebiliyoruz. En ilginç diyebileceğimiz tasarım özelliklerinden biri de cihaz üstünde bulunan hoparlör delikleri diyebiliriz.

6 inçlik QHD (2960 x 1440) Super AMOLED ekran sahibi olarak tasarlanan cihazın, günün birinde gerçekten Samsung’un dikkatini çekme ihtimali de oldukça yüksek görünüyor. Zira, birçok eleştirmen tarafından beğenilen, oldukça başarılı ve realistik bir tasarım ile karşılaşmış durumdayız.

#Samsung
#Çerçevesiz
#Samsung Galaxy Zero
6 yıl önce