|

Sherlock Holmes oyunu ücretsiz oynanabilecek

Epic Games, Steam'e rakip olarak piyasa çıkmıştı. Site yaptığı özel oyun anlaşmalarının yanı sıra her hafta sunduğu ücretsiz oyunlar ile gündemde. Önümüzdeki haftanın oyunu ise: Sherlock Holmes: Crimes and Punishment.

22:47 - 8/04/2020 Çarşamba
Güncelleme: 22:54 - 8/04/2020 Çarşamba
Sherlock Holmes: Crime and Punishment
Sherlock Holmes: Crime and Punishment

Epic Games, koronavirüs salgını dolayısıyla evde duranlar için gayet kaliteli bir yapım olan Sherlock Holmes: Crimes and Punishments oyununu ücretsiz olarak sunacak.

PC için Steam’de 59 TL dijital satış fiyatına sahip olan oyunda isminden de tahmin edebileceğiniz gibi dedektiflik yapacaksınız. 2014 yılında çıkan ancak bulmacaları ile hala taş gibi yapım olan bu oyunu Epic Games kütüphanenize önümüzdeki günlerde ekleyebileceksiniz.

Sistem gereksinimleri ile PC’leri yormayacak olan oyunda bir dedektif olarak, cinayetler, kayıp vakaları, baş döndüren hırsızlık olayları ve seni zaman zaman fantastik dünyalara götürecek sayısız soruşturmalar gibi birbirinden farklı olayları çözmek için çabalayacaksınız.

Türkçe dil seçeneğine de sahip olan oyunu ücretsiz olduğunda mutlaka denemenizi öneriyoruz. Oyunun Epic Games sayfasına ise
ulaşabilirsiniz. Mynet'in haberine göre Epic Games Store’da birbirinden güzel oyunda indirimlerin devam ediyor. Bu indirimler arasında; Red Dead Redemption 2, Detroit: Become Human, Borderlands 3, Control, Metro Exudos gibi birbirinden güzel yapımların olduğunu belirtelim.
#epic games
#suç ve ceza
#sherlock holmes
4 yıl önce