|

Siri ile para gönderilebilecek

Türk Telekom, Online İşlemler uygulamasına “Siri ile Lira Gönderme” özelliğini getirdi. Siri üzerinden para gönderme işlemi sayesinde Türk Telekom kullanıcıları Siri’ye sesli komut vererek çok daha hızlı bir şekilde birbirlerine Lira gönderebiliyor.

Yeni Şafak
10:39 - 26/01/2018 Cuma
Güncelleme: 10:49 - 26/01/2018 Cuma
Diğer
Siri verilen sesli komutları algılayarak işlemler yapabiliyor.
Siri verilen sesli komutları algılayarak işlemler yapabiliyor.

Apple’ın sesli asistanı Siri günlük hayatı kolaylaştıracak bir çok şey için kullanılabiliyor. Hava durumu, adres tarifi, telefona dokunmadan mesaj yollama gibi özellikler gün geçtikçe geliştiriliyor. Son güncellemelerle para gönderme yeteneği kazanan Siri'nin bu özelliği Türk Telekom'un online işlemler uygulaması tarafından kullanılmaya başlandı.

'Siri ile Lira Gönderme' ismi verilen özellik sayesinde kullanıcılar Siri'ye sesli komut vererek istedikleri kişiye para gönderebilecek. Kullanıcıların başka bir numaraya Lira gönderebilmeleri için istedikleri kişinin adını ve göndermek istedikleri tutarı Siri’ye sesli olarak iletmeleri yeterli oluyor. Siri ile lira gönderme özelliğini kullanmak isteyen Türk Telekom mobil hat sahibi Apple kullanıcıları, Türk Telekom Online İşlemler Uygulamasını indirerek bu hizmetten anında faydalanabiliyor.

#Siri
#Apple
#iphone
#Türk Telekom
6 yıl önce