|

Şoke eden yaratık: Kimse ne olduğunu bilmiyor...

Queensland'da plajına vuran gri, pullu, zayıf ve uzun kuyruklu hayvan, görenleri şaşkına çevirdi. Kayaların üzerinde hareketsiz bir şekilde yatan hayvanın ne olduğu ise henüz bilinmiyor. İşte o hayvana ait görüntüler...

Yeni Şafak
09:46 - 5/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:47 - 5/04/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Söz konusu canlının fotoğrafını çekip sosyal medyaya atan kişiler canlı hakkında ciddi tartışmalara neden oldu.
Söz konusu canlının fotoğrafını çekip sosyal medyaya atan kişiler canlı hakkında ciddi tartışmalara neden oldu.

Queensland'da plajına vuran gri, pullu, zayıf ve uzun kuyruklu hayvan görenleri şaşkına çevirdi. Görenleri korkutan hayvanın türünün ne olduğunu kimse anlayamadı.

Yaratığı gören kişiler ise, hayvanın kayalıkların üzerinde hareketsiz bir şekil de yattığını belirtti. Tehlikeli olabileceğini düşünerek kimse yakınlaşmaya ve dokunmaya cesaret edemedi.


Belirgin özleri ile dikkat çeken canlıyı görenler hemen telefonlarına sarılarak fotoğraflarını çekti. Akabinde hiç vakit kaybetmeden sosyal medyaya yükledi ve sonrasında sosyal medya adeta karştı. Hayvanın türünün ne olduğu hakkında kimse bir yorum getiremiyordu.

Hayvanın türüme ilişkin yapılan yorumlarda bir kirpi olduğu veya vatoz olabileceği ifade edildi. Hatta işi ileti boyuta taşıyan bazı sosyal medya kullanıcıları, söz konusu canlının bir uzaylı olabileceğini dahi ifade etti.


Kayalıklar üzerinde hareketsiz bir şekilde yatan bu canlı için sosyal medya üzerinden bir sonuca varılamadı. Konunun netlik kazanabilmesi için Tarım ve Balıkçılık’ta çalışan uzmanlara haber verildi. Yakın zamanda bu esrarengiz canlının türünün belirlenmesi umut ediliyor.

#Canlı
#Hayvan
#Queensland'da plaj
6 yıl önce