|

Steam büyük indirim tarihlerini açıkladı

Steam büyük indirim tarihlerini açıkladı. İki indirim tarihini birden açıklayan dünyanın en büyük oyun platformu Steam, kullanıcılarına Sonbahar İndirimleri için 6, Kış İndirimleri için 14 gün fırsat tanıyacak.

Yeni Şafak
16:55 - 31/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Steam Sonbahar ve Kış indirimlerini açıkladı.
Steam Sonbahar ve Kış indirimlerini açıkladı.

Steam oyun severler için büyük indirim tarihlerini açıkladı. Dünyanın en büyük oyun platformlarından biri olan Steam yılın belli dönemlerinde büyük indirimlere imza atıyor. Bu indirimleri fırsata çeviren oyun hayranları ise kampanyaları değerlendirerek indirimli fiyatlardan yararlanarak kütüphanelerine yeni oyunlar ekleme fırsatına kavuşuyor.

STEAM YENİ İNDİRİM TARİHLERİNİ AÇIKLADI!

Steam yayınladığı tarihlerde kullanıcılarına büyük indirim fırsatları sunuyor. Bu tarihler de yüzde 70’in üzerinde indirim dahi yapabilen, hatta bazı oyunları ücretsiz kullanıcılarına sunabilen Steam yeni indirim döneminde de büyük kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor.


Steam Sonbahar İndirimleri!

Kasım ayında kullanıcılarına büyük bir fırsat sunacak Steam, Sonbahar İndirimleri ile oyun severlerin gönlünü çalacak. 6 gün sürecek kampanya kapsamında kullanıcılar indirimli fiyattan platformdaki belli başlı bazı oyunlara sahip olacak. Steam Sonbahar indirimler ise 20 Kasım 2018 tarihinde başlayacak.

Steam Kış İndirimleri!

21 aralık tarihinde başlayıp tam 14 gün sürecek indirim, büyük kampanyalara imza atacak. Uzun bir süre geçerli olacak indirim ile kullanıcılar rahat rahat istedikleri oyunu kütğphanelerine ekleme fırsatına kavuşacak.

#Steam indirim
#Steam
#Sonbahar İndirimleri
#Kış İndirimleri
5 yıl önce