|

Tamamen çerçevesiz Samsung Galaxy S10 sızdırıldı

Samsung’un 2019’da tanıtması beklenen amiral gemisi Galaxy S10’a ait olduğu iddia edilen cihazın bir fotoğrafı sızdırıldı. Son 4 amiral gemisinde aynı tasarımı kullanan firma, Galaxy S10'da tamamen çerçevesiz bir tasarıma geçiş yapacağa benziyor.

Yeni Şafak
16:07 - 22/06/2018 Cuma
Güncelleme: 16:11 - 22/06/2018 Cuma
Diğer
Galaxy S10'a ait olduğu belirtilen fotoğraf.
Galaxy S10'a ait olduğu belirtilen fotoğraf.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un gelecek yıl tanıtması beklenen cihazının adı da S10 olarak tahmin ediliyor. Bu yeni cihazın tanıtılmasına daha çok uzun bir süre olmasına rağmen şimdiden sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de Twitter’daki Ice Universe isimli kullanıcının yüklediği Galaxy S10’a ait olduğu iddia edilen fotoğraf oldu.

Cihazın ön yüzü tamamen ekrandan oluşuyor. Fotoğrafta görüldüğü üzere ön tarafta parmak izi okuyucu ve ön kamera bulunmuyor. Bu tasarım akıllara direk olarak parmak izi okuyucusunun Xiaomi Mi 8’deki ekrana gömülü parmak izi okuyucusu teknolojisini akıllara getiriyor.


Samsung’un ön kamerayı nasıl konumlandıracağı ise hala merak konusu ancak geçtiğimiz günlerde Oppo ve Vivo bu olayı farklı şekillerde çözmüştü. Vivo Nex ve Oppo Find X modellerinde kameralar mekanik bir sistemle gerektiği zaman cihazın kasasından çıkıyor. Henüz kesinleşmese de Galaxy S10’da benzer bir sistemin kullanılması tahmin ediliyor.

Samsung Galaxy S10 gücünü yeni Exynos’tan alabilir

Yine Ice Universe isimli kullanıcının paylaşımına göre 2019’ta tanıtılacak olan Samsung Galaxy S10’da yeni Exynos işlemcisi kullanılacak. Piyasada bulunan işlemcilerden çok daha gelişmiş olacağı belirtilen Exynos 9820 ile Galaxy S10, performans olarak da rakiplerini epey zorlayacak.

Bu arada her zaman yaptığımız uyarı tekrarlayalım: Bu tarz sızıntılar her zaman gerçek olmayabiliyor. Ayrıca gerçek olsa bile firmalar bu tip ürün geliştirmelerinden birden fazal prototip ile çalışıp nihai üründe bunlar arasından bir seçim yapabiliyor.

#Samsung
#Galaxy S10
#çerçevesiz tasarım
6 yıl önce