|

Tanıtımdan önce Apple'ın sitesinde ortaya çıktı

Apple’ın 30 Ekim’de düzenleyeceği etkinlikle tanıtacağı 9.7 inçlik iPad Pro, firmanın resmi sitesinde ortaya çıktı. Aksesuar bölümünde iPad Pro(9.7 inç) için özel klavye ve kılıflar bulunuyor.

Yeni Şafak
15:25 - 27/10/2018 السبت
Güncelleme: 15:31 - 27/10/2018 السبت
Yeni Şafak
Apple'ın 30 Ekim'deki etkinlikte birçok yeni cihazını tanıtması bekleniyor.
Apple'ın 30 Ekim'deki etkinlikte birçok yeni cihazını tanıtması bekleniyor.

Apple, yeni iPhone modellerini 12 Eylül tarihinde tanıtmıştı. Bu etkinlikte yeni iPad ve MacBook’ların da tanıtılması bekleniyordu. Apple’ın geçtiğimiz haftalarda yeni etkinliğe dair davetiyeler göndermesiyle iPad ve MacBook’ları 30 Ekim’de tanıtacağı anlaşıldı.

New York’ta gerçekleşecek etkinlikte yeni iPad Pro ve Mac Book modellerinin tanıtılması bekleniyor. Hatta yeni tanıtılacak 9.7 inçlik iPad Pro için aksesuarlar şimdiden Apple’ın sitesinde satışa sunulmaya başladı.


iPad Pro ve 3 yeni Mac modeli bekleniyor

Yeni etkinlikte, 13 inç ekranlı bir Macbook, USB-C portlu iPad Pro'lar ve uzun zamandır büyük bir kesim tarafından beklenen Mac Mini modelinin tanıtılması bekleniyor.

iPad Pro modellerinde daha iyi bir donanım ve ekran bekleniyor. Ayrıca Type-C bağlantı girişine sahip olmaları da uzun zamandır konuşulan bir detay. Aralarında diğerlerine nazaran uygun fiyatlı bir Macbook da bulunan, üç yeni Mac modeli bekleniyor. Bu modellerden birisi, uzun zamandır beklenen Mac Mini olabilir.

#Apple
#iPad
#iPad Pro
٪d سنوات قبل