|

Telefonu patlayan CEO hayatını kaybetti

Akıllı telefonları her an yanımızda taşıyoruz ancak bu cihazlar büyük faydalarının yanı sıra ölüm tehlikesi de arz edebiliyor. Cradle Fonu CEO’su akıllı telefonunun patlayarak yangın çıkarmasıyla hayatını kaybetti.

Yeni Şafak
15:02 - 21/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:06 - 21/06/2018 Perşembe
Diğer
Cradle Fonu CEO'su Nazrin Hassan
Cradle Fonu CEO'su Nazrin Hassan

Gündelik yaşamın vazgeçilmez parçası olan akıllı telefonları elimizden düşürmüyoruz hatta bir çoğumuz uyurken bile yastığın yanına bırakıyor. Ancak bu teknolojik cihazlar sağladığı faydaların yanında tehlikeli de olabiliyor. Cradle Fonu CEO’su Nazrin Hassan, akıllı telefonu patlayarak yangına sebep olduğu için öldü.

Geçtiğimiz günlerde akıllı telefonu yatak odasında patlayan Hassan, patlamanın yol açtığı yangında hayatını kaybetti. Çıkan yangın ve yangının sebep olduğu zehirli dumandan etkilenen Hassan, Blacberry ve Huawei markalı cihazlar kullanıyordu.

Hassan’ın kayın biraderi Maliye Sicili, sosyal medya hesabından açıklama yaparak hangi telefonun patladığını bilmediklerini ancak olayın Hassan uyurken gerçekleştiğini söyledi. Patlama ve yangının Hassan’ın vücudunda yanık ve yaralanmalara sebep olduğu belirtildi.

Nazrin Hassan’ın, Malezya’da bir finans şirketi vardı ve birçok firmaya teknolojiyle ilgili danışmanlık veriyordu.

#Akıllı telefon
#Batarya
#Ölüm
#CEO
6 yıl önce