|

Tesla Mercedes’i geride bıraktı

ABD’li otomotiv devi Tesla, Twitter takipçi sayısı ile tüm otomotiv devlerini geride bıraktı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan elektrikli otomobil üreticisi Alman otomotiv devi Mercedes’ten küçük bir farkla liderlik koltuğunu aldı.

Yeni Şafak
15:59 - 22/10/2018 lundi
Güncelleme: 16:05 - 22/10/2018 lundi
Yeni Şafak
Tesla'nın şuan itibari ile 3,03 milyon takipçisi bulunuyor.
Tesla'nın şuan itibari ile 3,03 milyon takipçisi bulunuyor.

Elektrikli otomotiv denince akla ilk gelen firma Tesla başarını sosyal medya hesaplarına da yansıttı. Otomotiv firmaları arasında uzun süre liderlik koltuğunu teşkil eden Mercedes’i geride bırakan Tesla, ufak bir takipçi sayısı ile liderlik koltuğuna yerleşmeyi balardı.

Takipçilerinin sorularına verdiği cevap ve yorumlar ile büyük bir sempati toplayan Tesla, gelişmeleri anında hesabında paylaşarak hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı. Buda firmanın sosyal medya hesabını ilk sıraya taşıdı.


Uzun süredir liderlik koltuğunu kimselere bırakmayan Alman otomotiv devi Mercedes’in 3,028,701 takipçisi bulunuyor. Liderlik koltuğunu kaptırdığı Tesla’nın ise 3,028,815 takipçisi bulunuyor. Şimdilik küçük bir fark ile Mercedes’i geride bırakan Tesla, bu başarını koruyup koruyamayacağını zaman gösterecek. Aradaki küçük farkın ise liderlik çekişmesine dönüşüp dönüşmeyeceği merak konusu.


Ayrıca şirketin CEO’su Elon Musk’ında önemli sayıda takipçisi bulunuyor. Şuan itibari ile Musk’ın 23,112,627 takipçisi bulunuyor.

#Elon Musk
#Tesla
#Mercedes
#Twitter
il y a 5 ans