|

Tesla Model 3’un hızı yazılım ile arttı

Tesla’nın CEO’su Elon Musk verdiği sözü tuttu. Yeni yazılım ile eskisine nazaran daha hızlı hale gelen Model 3, artık 260 km/s’lik bir hıza ulaşabilecek.

Yeni Şafak
16:07 - 21/03/2019 Perşembe
Güncelleme: 16:17 - 21/03/2019 Perşembe
Diğer
Uygulanan yeni yazılım ile birlikte Model 3 ailesinin gücü yüzde 5 oranında arttı.
Uygulanan yeni yazılım ile birlikte Model 3 ailesinin gücü yüzde 5 oranında arttı.

Bir süre önce Tesla CEO’su Elon Musk, ailenin sedan otomobili Model 3’ü daha hızlı hale getireceğine dair bir söz vermişti. Ünlü CEO sözünü tuttu. Tesla Model 3 hızı yazılım ile birlikte belirli bir oranda arttı.

Uygulanan yeni yazılım ile birlikte Model 3 ailesinin gücü yüzde 5 oranında arttı. Model 3’ün tüm modellerinde geçerli olacak güç artışı en çok Performance versiyonunda dikkat çekiyor diyebiliriz. Model 3 Performance artık 260 km/s’lik bir hıza kavuşacak. Aile yeni gelen her güncelleme ile birlikte gücünü daha da yükseltecek.


Shiftdelete'in haberine göre otomobile yapılan güncelleme yalnızca güç artışı ile sınırlı değil. Artık performans artışı ile birlikte modele “Çağırma” özelliği de ekleniyor. Son olarak güvenlik için kullanılan “Sentry Mode” da güncelleme ile birlikte otomobile gelen özellikler arasında yer aldı. Bu sayede Tesla Model 3 sahibi otomobili tehlike altındayken bundan haberdar olacak.


Yapılan yüzde 5’lik güç artışının gerçek hayata nasıl yansıyacağını modeller asfaltta performans göstermeye başladığında göreceğiz.

#Tesla
#Model 3
#Yazılım
#Elon Musk
5 yıl önce