|

Toyota emniyetli araç kullanana indirim yapacak

Toyota güvenli ve sorunsuz araç kullanan müşterilerine bir sonraki araç kiralama sırasında indirim uygulayacak. Yeni kurduğu araç paylaşım servisi Kinto ile müşterilerini takip edecek olan Toyota, herkesi güvenli sürüşe teşvik etmeyi hedefliyor

Yeni Şafak
10:38 - 7/02/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Toyota tüm kullanıcılarına güvenli sürüşe teşvik etmeyi hedefliyor.
Toyota tüm kullanıcılarına güvenli sürüşe teşvik etmeyi hedefliyor.

Toyota yeni bir pazarlama stratejisini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni kurduğu araç paylaşım servisi Kinto ile kullanıcılarını kontrol edecek olan Toyota, kiralama fiyatlarında indirim yapacak.


Toyota güvenli ve sorunsuz araç kullananlara indirim yapacak!

Toyota Japonya’da Sumitomo Mitsui Auto Service Company ile Kinto isminde bir araç paylaşım servisi kurdu. Bu sistem ile araç kiralayanları takip edecek olan firma, güvenli ve sorunsuz kullanıcılarına emniyetli sürüş ödülü verecek.

Yani ayda 420 ila 950 dolar arasında bir fiyata araç kiralayan Japon otomotiv devi sorunsuz bir şekilde araç kullanan müşterilerine bir sonraki kiralamasında indirim uygulayacak.


Toyota takibi nasıl yapacağını açıklamadı.

Japon otomotiv devi Toyota, indirim uygulayacağı müşterilerini nasıl takip edeceğini açıklamadı. Lakin kaza durumu, hız sınırı, trafik kuralları ve manevra ölçümleri gibi yöntemleri kullanarak söz konusu müşterilerini tespit edecek gibi görünüyor.


#Toyota
#Araç kiralama
#Emniyetli sürüş
5 yıl önce