|

Turkcell Superonline AKN'siz internet tarife fiyatları açıklandı

Turkcell Superonline AKK’siz internet paketi fiyatlarını açıkladı. 1 Ocak itibari ile AKK’siz internet dönemine sıkı hazırlık yapan Turkcell Superonline sınırsız internet tarife fiyatlarını açıkladı.

Yeni Şafak
11:50 - 19/01/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Türkiye'de tüm internet servis sağlayıcıları 1 Ocak itibari ile AKK uygulamasına son verecek.
Türkiye'de tüm internet servis sağlayıcıları 1 Ocak itibari ile AKK uygulamasına son verecek.

Turkcell Superonline AKK’siz internet paketi fiyatlarını açıkladı. 1 Ocak tarihindeki AKK uygulaması için hızla hazırlıklarını tamamlayan Turkcell Superonline, yeni internet paket tarifelerinin fiyatlarını açıkladı.

1 OCAK İTİBARİ İLE ADİL KULLANIM KOTASI KALKIYOR!

BTK’nın aldığı karar ile Türkiye’deki internet servis sağlayıcıları kullanıcılarına sunduğu sınırsız internet paketlerinden AKK uygulamasını kaldırıyor. Yeni yıl ile kotasız internet uygulamasına geçiş yapacak olan internet servis sağlayıcı firmalar, mevcut paketlerini yeniden düzenliyor ve yeni tarife fiyatlarını bir bir açıklıyor.


Türkiye’nin önde gelen servis sağlayıcılarından biri olan Turkcell Superonline’da yeni AKK’siz internet tarife ücretlerini açıkladı.

TURKCELL SUPERONLİNE AKK’NİZ İNTERNET TARİFE FİYATLARINI AÇIKLADI!

1 Ocak itibari ile AKK’siz internet uygulamasına geçecek olan Turkcell Superonline yeni tarife fiyatlarını açıkladı. AKK’siz tarifeler ile kullanıcılarının karşısına çıkan Turkcell Superonline, 35, 50, 100 Mbps Platin Paket şeklinde 3 farklı tarife ile yeni düzenlemeye başlamış olacak.


İndirme hızının haricinde yeniden düzenlenen AKK’siz internet tarifelerinde upload hızına dair henüz bir açıklama belirtilmiyor. Lakin İfade edilene göre yeniden düzenlenen AKK’siz internet kullanıcıları 5 Mbps hızında upload hızına sahip olacak.


Buna ek olarak yeni sisteme geçiş için düzenlenen tarifelere ek olarak yeni dönemde çeşitli birçok kampanyalı tarifenin daha açıklanan listeye ekleneceği belirtiliyor.

#Turkcell
#​​Turkcell Superonline
#AKK
#Adil Kullanım Kotası
5 yıl önce