|

Uygun fiyatlı Honor Band 4 tanıtıldı

Honor Band 4, Çin’de düzenlenen etkinlikte tanıtıldı. Renkli ekrana sahip Honor Band 4, 14 gün pil ömrü ve 20 güne kadar bekleme süresi sunuyor. Honor Band 4 fiyatı ve teknik özellikleri haberimizde.

Yeni Şafak
11:41 - 6/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:44 - 6/09/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Honor Band 4
Honor Band 4

Huawei’nin alt marka Honor, yeni nesil akıllı bileklik modeli Honor Band 4’ü resmi olarak tanıttı. Renkli ekranı, ergonomik tasarımı, farklı renk seçenekleri ve 50 metreye kadar suya dayanıklı yapısı ile Xiaomi Mi Band 3’ün en güçlü rakibi diyebiliriz.

Honor Band 4 teknik özellikleri

Honor Band 4, fitness takibi yanında uyku düzenini izleyebiliyor ve nabız da ölçebiliyor. Huawei TruSeen 2.0 teknolojisi sürekli olarak nabzı kontrol edebiliyor. Huawei TruSleep 2.0 ise dinamik spektrumu kullanarak daha gelişmiş uyku analizi yapıyor ve kullanıcıya tavsiyelerde bulunuyor.


6 eksenli akselerometre yanında kızılötesi sensör ile takılıp takılmadığını da algılayabiliyor. Yine çağrı ve mesaj bildirimleri ekranda görülebiliyor.

Honor Band 4 fiyatı

Honor, Çin’de gerçekleşene Honor Band 4 etkinliğinde fiyat bilgisi de paylaştı. Firmadan yapılan açıklamaya göre Honor Band 4’ün satış fiyatı 29 dolar olarak açıklandı.

#Honor Band 4
#Xiaomi Mi Band 3
#Akıllı Bileklik
6 yıl önce