|

Uygun fiyatlı Honor Watch ay sonunda geliyor

Honor, 31 Ekim’de düzenleyeceği etkinlikte Honor Watch GT adını verdiği yeni akıllı saatini duyuracak. Honor Watch’un fiyatının piyasadaki birçok akıllı saatten uygun olması bekleniyor.

Yeni Şafak
14:10 - 21/10/2018 Sunday
Güncelleme: 14:15 - 21/10/2018 Sunday
Yeni Şafak
Honor Watch'un Huawei Watch ile hem görsel hem de özellik olarak benzerlik göstermesi bekleniyor.
Honor Watch'un Huawei Watch ile hem görsel hem de özellik olarak benzerlik göstermesi bekleniyor.

Huawei’in alt markası Honor, 31 Ekim’de düzenleyeceği etkinlikte tüketicilerin karşısına yeni ürünlerle çıkmaya hazırlanıyor. Etkinlikte Honor Watch GT adını verdikleri yeni akıllı saatin ön plana çıkması bekleniyor. Zaten şirket, gönderdikleri basın davetiyelerinde de akıllı saate vurgu yapıyor.

Honor Watch GT’nin Huawei Watch GT ile özellik olarak benzerlik göstermesi bekleniyor. Akıllı saatin teknik özellikleri henüz netleşmedi ama Huawei Watch GT ile benzerlik gösterecek olması oldukça heyecan verici. Çünkü Huawei’in geçtiğimiz günlerde tanıttığı akıllı saat, tüketicilerden tam not almayı başardı.


  • Huawei Watch GT’nin teknik özellikleri hatırlatacak olursak, 1.39 inç büyüklüğünde 454×454 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olan akıllı saat, Cortex-M4 işlemci kullanıyor. 316L paslanmaz çelik kasaya ve seramik çerçevelere sahip olan akıllı saat, parmak izlerini azaltmak içinse PVD kaplamaya sahip. 5 ATM basınca kadar dayanıklı olan akıllı saat, 46 gram ağırlığında.
  • 420 mAh kapasitesindeki bataryadan gücünü alan Watch GT, bu sayede 30 günlük sadece saat süresi, 2 haftalık normal kullanım süresi ve 22 saatlik GPS açık kullanım süresi sunuyor.
#Honor Watch GT
#Huawei Watch GT
#akıllı saat
#uygun fiyatlı
5 years ago