|

Winamp geri dönüyor

Bir zamanların efsane medya oynatıcılarından biri olan Winamp, yepyeni versiyonu ile geri dönüyor. Yeni platformlarla uyumlu hale getirilen medya oynatıcısı, eskiden olduğu gibi yine tüm kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunulacak.

Yeni Şafak
11:18 - 19/09/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:24 - 19/09/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Winamp
Winamp

Bir zamanların efsane medya oynatıcılarından biri olan Winamp, uzun bir sürenin ardından geri dönmeye hazırlanıyor. 1997 Yılında kullanıma sunulan ve nerede ise tüm bilgisayarlarda boy gösteren medya oynatıcı gelişen teknoloji ile birlikte eski popülerliğini yitirdi ve tarihin tozlu sayfalarında kaybolmaya yüz tutmuştu. Lakin 2014 yılında hisselerini satın alan Radionomy şirketi, Winamp’ı yeniden kullanıma sunmaya hazırlanıyor.


WİNAMP 5.8 BETA SIZDI

Ortaya çıkan bilgilere göre Radionomy şirketi Winamp’ı geliştirmeye ve yepyeni özellikleri ile birlikte eskisinden daha iyi bir konuma taşımayı planlıyor. Sızdırılan bilgiler doğrultusunda 5.8 BETA’sı üzerinde çalışmalar yürüten firmanın yakın zaman efsane medya oynatıcısını ücretsiz olarak kullanıma sunması bekleniyor.

WİNDOWS 10 İLE UYUMLU

Microsoft’un yeni Windows sürümleri ile birlikte tarihe karışan Winamp’ın Windows 10 ile uyumlu çalışacağı belirtiliyor. Yeniden tüm Windows bilgisayar ile uyumlu hale getirilecek olan medya oynatıcısının eski gücüne kavuşması bekleniyor.


İŞTE YENİ WİNAMP’IN ÖZELLİKLERİ!

Radionomy şirketi tarafından geliştirilen ve en son platformlar ile uyumlu hale getirilen Winamp, tamamen yenilenmiş versiyonu ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte yeni Winamp’a eklenen yeni özellikler:

  • - Yeni WASAPI Windows ses çıkışı modülü
  • - Video oynatma eklentisini tamamen devre dışı bırakabilme seçeneği
  • - Videoları otomatik olarak tam ekran çalıştırabilme seçeneği
  • - Geliştirilmiş Windows 8.1 ve 10 uyumluluğu
  • - Kaydırma çubuğu ve butonlar üzerinde iyileştirmeler
  • - Oynatma listeleri arasında şarkı aratma özelliği
  • - Geliştirilmiş çözücüler
#Winamp
#Radionomy
#Windows 10
6 yıl önce