|

Xiaomi Black Shark 2’nin tanıtım tarihi kesinleşti

Xiaomi’nin yeni nesil oyun telefonu Black Shark 2’nin tanıtım tarihi kesinleşti. Teknik özellikleri de gün yüzüne çıkan telefon, rakipleri Asus ROG Phone ve Razher Phone 2’yi geride bırakacak gibi görünüyor. Peki, Xiaomi Black Shark 2 ne zaman tanıtılacak? Black Shark 2’nin teknik özellikleri neler? Detaylar haberimizde.

Yeni Şafak
14:50 - 21/10/2018 Pazar
Güncelleme: 15:12 - 21/10/2018 Pazar
Yeni Şafak
Black Shark 2 ile ilgili paylaşılan görsellerde birkaç değişiklik dışında birinci nesliyle aynı görüntüye sahip olduğu görülüyor.
Black Shark 2 ile ilgili paylaşılan görsellerde birkaç değişiklik dışında birinci nesliyle aynı görüntüye sahip olduğu görülüyor.

Xiaomi, henüz bu yıl içerisinde satışa sunduğu Black Shark modelinin ikinci neslini tanıtmaya hazırlanıyor. Rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen Xiaomi, Black Shark 2 ile bomba gibi geliyor. Çinli üretici, yayınladığı bir görselde, yeni Black Shark 2’yi 23 Ekim tarihinde tanıtacağını duyurdu.


Xiaomi yeni nesil oyuncu telefonunu Asus ROG Phone ve Razer Phone 2'nin karşısına konumlandıracak. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Black Shark 2'nin Banchmark sonuçlarıyla birlikte telefonun teknik özellikleri de gün yüzüne çıktı.


Ortaya çıkan test sonuçları telefonun yapay zeka destekli Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alacağı görülüyor. Grafik biriminde Adrone 630 yer alacak. 64 bit mimariya sahip işlemci, özellikle yüksek performans isteyen oyunlarda oldukça verimli işler çıkaracak.



#Xiaomi Black Shark 2
#oyun telefonu
#asus rog phone
#razer phone 2
5 yıl önce