|

Xiaomi ikinci kez rekor kırmaya hazırlanıyor

Xiaomi, oyun odaklı akıllı telefonu Play’in tanıtımında yapacağı sürprizle Guinnes Rekorlar Kitabı’na girebilir. 24 Aralık’ta tanıtılacak olan Xiaomi Play, özellikle yeni nesil mobil oyunlar için üretildi.

Yeni Şafak
12:30 - 23/12/2018 Pazar
Güncelleme: 12:49 - 23/12/2018 Pazar
Bir mağazada dizili duran Xiaomi Play kutuları.
Bir mağazada dizili duran Xiaomi Play kutuları.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, yarın tanıtacağı yeni oyuncu telefonu Xiaomi Play’in lansmanında büyük bir sürprize hazırlık yapıyor. Xiaomi’nin resmi Weibo hesabından Xiaomi Play ile ilgili yapılan paylaşımda Guinnes Rekorlar Kitabı görseli yer alıyordu. Şirketin kurucusu Lei Jun’un da katılacağı lansmanda cihazın rekorlar kitabına gireceği açıklandı.

Xiaomi Play’in hangi özelliğiyle Guinness Rekorlar Kitabı’na gireceği veya nasıl bir rekor kırılacağına dair başka bir ipucu bulunmuyor.


Bir yılda iki rekor

Xiaomi, daha öncesinde Hindistan’da 500 adet Mi Store mağazasının açılışını eş zamanlı yaparak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmişti. Xiaomi Play ile ilgili iddialar doğru çıkarsa, firma bir yıl içinde iki defa rekor kıracak.

Oyun odaklı akıllı telefon Play’in sızan özelliklerine gelecek olursak, su damlası biçiminde bir çentikle gelecek. Xiaomi Play, 4/6 GB RAM ve 64/128 GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip olacak. Cihazın ekranı 5.84 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde olacak. Cihazın 3 bin mAh bataryası olduğu biliniyor.



#Akıllı telefon
#Xiaomi
#Play
#oyun telefonu
5 yıl önce