|

Xiaomi Türkiye'de ikinci mağazasını açıyor

Xiaomi Türkiye’de ikinci mağazayı açıyor. İlk mağazanın açılışı öncesinde ikinci mağazanın müjdesini veren Xiaomi, Türkiye’de açacağı ikinci Mi Store’un açılış tarihini ve yerini açıkladı. İşte yeni açılacak Xiaomi mağazasının yeri ve tarihi.

Yeni Şafak
22:58 - 27/12/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Xiaomi İlk mağazasını Vadi İstanbul AVM’de açtı.
Xiaomi İlk mağazasını Vadi İstanbul AVM’de açtı.

Xiaomi Türkiye’de ikinci mağazayı açıyor. Türkiye’de beklediği ilgiyi fazlasıyla yakalayan Çini teknoloji devi Xiaomi, Türkiye’de ikinci mağazasını açacağı tarihi açıkladı. Ülkemizde ilk mağazasını Vadi İstanbul AVM’de geçtiğimiz eylül ayının 16’tısında açan firma, daha öncesinden müjdelediği ikinci mağazanın da açılış tarihini açıkladı.


XİAOMİ TÜRKİYE’DE AÇACAĞI İKİNCİ MAĞAZANIN TARİHİNİ AÇIKLADI!

16 Eylül tarihinde Vadi İstanbul AVM’de ilk mağaza açılışı gerçekleştiren Xiaomi, hayranlarına açılış öncesi ikinci mağazanın da müjdesini vermişti. Lakin ikinci mağazanın açılış tarihini o dönem de açıklamayan firma, personel alımlarını başlatmış ve ikinci mağaza için hazırlıklara başlamıştı. Şimdi ise merakla beklenen tarihi açıkladı.

Meraklıları tarafından büyük ilgi gören Xiomi, ikinci mağazasını 28 Aralık 2018 Cuma günü gerçekleşeceğini açıkladı.


XİAOMİ İKİNCİ Mİ STORE'U NEREDE AÇACAK!

Xiaomi Türkiye’de açacağı ikinci mağazasını nereye açacağını aslında ilk mağazasının açılışını yapmadan hayranlarına duyurmuştu ve verdiği sözü tuttu. Firma 28 Aralık 2018 Cuma günü açılışını gerçekleştireceği mağazasını Forum İstanbul’a açacak.


XİAOMİ AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR DÜZENLİYOR!

Xiaomi’nin ilk mağaza açılışında yaptığı gibi ikinci mağaza açılışında da büyük kampanyalara ve indirimle imza atması bekleniyor. Açılışa özel yapacağı kampanyalar hakkında şimdilik bir açıklama yapmayan firmanın açılış öncesi söz konusu indirim duyurması bekleniyor.

Ayrıca Forum İstanbul’a açılacak mağazanın konumu itibari ile uygun olması ve metro güzergahı üzerinde yoğun ilgi beklentilerin daha da arttırıyor.

#Xiaomi
#Mi Store
#Mağaza
#Türkiye
5 yıl önce