|

Xiaomi’den espresso kahve makinesi 'Scishare' satışa çıktı

Xiaomi, kahve severler için özel ürettiği kolay taşınabilir Xiaomi Scishare espresso makinesini satışa sundu. Lezzetli espresso kahveler vaat eden Xiaomi Scishare, oldukça ilginç yeteneklere sahip. Ülkemizde de satışa çıkan Xiaomi Scishare espresso makinesi fiyatı ve teknik özellikleri haberimizde.

Yeni Şafak
11:03 - 20/08/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:16 - 20/08/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Xiaomi Scishare espresso kahve makinesi
Xiaomi Scishare espresso kahve makinesi

Ürettiği akıllı ürünleri uygun fiyata tüketiciyle buluşturan Xiaomi, bu kez de kahve tutkunları için lezzetli espresso kahveler yapan Xiaomi Scishare isimli kahve makinesini satışa sundu. 5 kilo ağırlığındaki ürün, kolay taşınabilir yapısıyla dikkati çekiyor.

19 barlık pompa basıncı ile lezzetli kahveler vaat eden Xiaomi Scishare, yüksekliği ayarlanabilir fincan tepsisi sayesinde ise farklı boyutlardaki birçok fincan ve bardakla rahatlıkla kullanılabiliyor.


15 dakika boyunca işlem yapılmadığı taktirde ise otomatik olarak kendini kapatarak enerji tasarrufuna gidiyor. Ayrıca pek çok markanın kahve kapsülleriyle uyumlu çalışabiliyor.


Xiaomi Scishare espresso kahve makinesi fiyatı ve teknik özellikleri

Ülkemizde yeni satışa çıkan Xiaomi Scishare kahve makinesinin fiyatı
1,142.70 TL
olarak açıklandı. Akıllı telefonlarla da uyumlu çalışan Xiaomi Scishare, yükleyeceğiniz uygulama ile kahvenizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Güç:
1200W
Giriş voltajı:
220 - 240V 50 Hz
Pompa basıncı:
19 bar
Su haznesi kapasitesi:
580ml
Ağırlık:
5 Kg
Boyut:
340x260x100 mm

Hızlı ve Kolay Kullanım

15 Dakika Otomatik Kapanma

Pek Çok Markanın Kahve Kapsülleriyle Uyumlu

#Xiaomi Scishare
#espresso
#kahve makinesi
6 yıl önce