|

Yapay zekalı Casper Via A3'te büyük fırsat

Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek veren Casper, yapay zekâ teknolojisi ile donatılmış Via A3 Plus ve Via A3 telefonları ile tüketicilere yüzde 19’a varan indirim fırsatı sunuyor.

Yeni Şafak
13:30 - 26/11/2018 Monday
Güncelleme: 13:55 - 26/11/2018 Monday
IHA
Casper Via A3 çentikli tasarıma sahip.
Casper Via A3 çentikli tasarıma sahip.

Casper Via A3 modeli hem bütçe dostu hem de yapay zeka teknolojisine sahip donaım özellikleriyle tüketiciler tarafından büyük ilgi gördü. Enlasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında fiyatı 2199TL'ye düşen cihazın özelliklerini derledik.

Yapay zeka destekli kamera

Casper Via A3, yapay zekâ teknolojili kameraları ve üç farklı renk seçeneğine sahip şık tasarımı ile üstün mühendislik özelliklerini bir araya getiriyor. 6.2” full HD Incell ekranı, özel parlament mavi rengi ve yüz tanıma özelliği ile size üstün akıllı telefon deneyimi sunuyor.


  • Yapay zekâlı kamera yazılımına ve her ortama uyum sağlayan 12MP 5MP çift arka kameraya sahip olan Casper VIA A3, obje tanıma özelliği, düşük ışıkta bile canlı ve profesyonel fotoğraf çekmenizi sağlayan teknolojisi, 16MP ön kamera ile optimize güzellik modu ve uçtan uca çerçevesiz 6.2” geniş ekranıyla akıllı telefon deneyimini başka bir boyuta taşıyor.


Yüz tanıma ile hızlı güvenlik

Hareketli anlarınızda ve hatta farklı ışık ortamlarında bile 0.5 saniye içinde sizi tanıyan yüz tanıma teknolojisi ile istediğiniz anda ekran kilidinizi açmanıza olanak sağlayan Casper Via A3, size ekstra güvenlik sağlıyor.


Senin rengin, senin tercihin

Casper Via A3, 3D kapak tasarımına sahip Parlament Mavi, Metalik Platin ve Kurşun Gri renk seçenekleriyle zevklere göre tercih sunuyor. Ayrıca 3D kapak tasarımı ışığın geliş açısına göre farklı yansımalar ile elit bir görünüm sağlıyor.

#Yapay zeka
#casper via a3
#akıllı telefon
5 years ago