|

Yenisafak.com zirvede!

Marketing Türkiye-Diplomacy.Live işbirliğinde hazırlanan 'Medya Dijital Varlık Reytingleri' araştırmasına Yeni Şafak internet sayfası, sosyal medya hesapları ve dijital uygulamaları damga vurdu.

Yeni Şafak
18:58 - 7/06/2016 Salı
Güncelleme: 16:10 - 7/06/2016 Salı
Yeni Şafak
yenisafak.com, Türkiye'deki internet haber siteleri arasında birinci sırada yer aldı.
yenisafak.com, Türkiye'deki internet haber siteleri arasında birinci sırada yer aldı.

Marketing Türkiye'nin Diplomacy.Live'la birlikte gerçekleştirdiği ve tamamı Haziran sayısında yer alan “Medya Dijital Varlık Reytingleri” araştırmasına göre Türkiye'de gazetelerin 'Dijital Varlık Reytingi' sıralamasına ışık tutuldu.



Tüm platformlarda kapsamlı bir araştırma sonucu Yeni Şafak başarılı ivme grafiğiyle dikkati çekerken, internet sitesi kategorisinde ilk sırada yer aldı.



  1. -Araştırma:
  2. Gazetelerle birlikte internet siteleri de haber sitesi gibi çalışıyor. Bu da tam bir dijital varlık rekabetine dönüşüyor. Dijital varlık olarak internet sitesini en iyi kullanan gazete, Yeni Şafak. Fotomaç ve Hürriyet Daily News ikinci, Hürriyet üçüncü, Fanatik ve Sabah Gazetesi beşinci oldu.

30 gazetenin listelendiği reyting puanlamalarında ise Milliyet ilk sırada yer bulurken, Yeni Şafak en yakın rakibi ile arasında büyük bir fark koyarak ikinci sıraya oturdu.








Twitter'da da zirve

Twitter, gazeteler arasında en iyi kullanılan dijital varlık olarak dikkati çekiyor. Araştırmada yer alan bilgilere göre ilk sırayı dokuz gazete birlikte paylaşıyor: Yeni Şafak, Akşam, Birgün, Fotomaç, Habertürk, Sözcü, Star, Takvim, Yeni Asya.


#Yenisafak.com
#İnternet
8 yıl önce