|

Zula’da yeni dönem başladı

Tamamen Türk mühendisler tarafından geliştirilen Zula, oyuncuları yakından ilgilendiren bir güncelleme yayınladı. Zula oyuncuları artık, market üzerindeki tüm ekipmanları oyun içerisinde kazandığı “Zula Parası” ile satın alabilecek.

Yeni Şafak
15:48 - 8/02/2019 Cuma
Güncelleme: 15:53 - 8/02/2019 Cuma
Yeni Şafak
Türk yapımı Zula'nın yeni bölümünden bir sahne.
Türk yapımı Zula'nın yeni bölümünden bir sahne.

Yüzde yüz yerli ilk ve tek MMOFPS oyunu Zula, oyunun kurallarını değiştiriyor. Bu değişimle birlikte Zula oyuncuları tüm silah ve ekstraları, para ile satın alınan Zula Altını’nın yanı sıra, oyunu oynadıkça ve başarılı oldukça kazanılan “Zula Parası” ile de satın alabilecekler. Tüm dünyada 22 milyon oyuncu tarafından oynanan Zula’da ilk kez bu çapta değişime gitme kararı alınırken, yapılan bu değişiklikle oyun içerisinde ve e-spor alanında rekabet çıtasının çok daha yükseğe çıkarılması hedefleniyor.


Türkiye ile birlikte Latin Amerika, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde de oynan Zula, aynı zamanda Zula Süper Lig, Zula World Cup, TESFED Zula Türkiye Kupası, Zula Rekabet Turnuvası ve Zula International Cup gibi ulusal ve uluslararası bir çok e-spor organizasyonuna da ev sahipliği yapıyor.

#Zula
#oyun
#teknoloji
5 yıl önce