|

Bir kadının kendine olan güven inşası

Diane Lane''nin rol aldığı Kızgın Güneş filminde, henüz boşanmış bir yazar, bir anlık kararla Toscana''da bakımsız bir villayı satın alır. Niyeti, hayatında olumlu bir değişiklik yapmaktır

.
00:00 - 13/08/2013 Salı
Güncelleme: 22:10 - 12/08/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Bir kadının kendine olan güven inşası
Bir kadının kendine olan güven inşası

Diane Lane ve Raoul Bova''nın başrollerini üstlendiği Kızgın Güneş adlı film bu akşam izleyenlerle buluşuyor. Filmin konusu kısaca şöyle, 30 yaşını geride bırakmış San Francisco''lu yazar Frances Mayes''in görünürde mutlu olan evliliği birden sona erer. Kocası onu daha genç bir model için terk etmiştir. Arkadaşı Patti ona bedava bir Toscana yolculuğu teklif eder. Frances de bu teklifi kaçırmamaya karar verir.

BİR ANLIK İHMALLE HAYATI DEĞİŞİYOR

Oradayken, sinemanın bütün Amerikalı turistleri gibi Toscana güneşinin cazibesine kapılır ve bir anlık ilhamla, harap görünen bir villayı satın alır. Evi tamir etmek için de Polonyalı kaçak işçilerden oluşan bir ekip kurar. Evin durumu yavaş yavaş düzelirken kendine güvenini inşa eden Frances, yeniden doğar ve aşkı yeniden bulmaya çalışır. Hiçbir şey yolunda gitmese da, gökte hep Toscana güneşi vardır.

Orijinal Adı: Under The Tuscan Sun

Yönetmen: Audrey Wells

Oyuncular: Diane Lane, Raoul Bova, Sandra Oh

Türü: Komedi, Dram, Romantik CNBC - e 22.00

11 yıl önce