|

Bruce esip savuruyor

Zor Ölüm 1'deki başarısını 2. bölümde de sürdüren Bruce Willis, seyirciye nitelikli macera sunuyor. Film defaatle yayınlanmış olmasına karşılık, maceraseverlerin ilgisini çekebilecek nitelikte...

.
00:00 - 19/03/2001 Pazartesi
Güncelleme: 15:11 - 10/01/2014 Cuma
Yeni Şafak
Bruce esip savuruyor
Bruce esip savuruyor

22:00 / TGRT

Zor Ölüm 1'le büyük bir gişe başarısı sağlayan ve hayranlarına nitelikli bir macera sunan Bruce Willis, Zor Ölüm 2 ile de izleyenleri düş kırıklığına uğratmamıştı. Bir kez daha TGRT ekranına gelecek filmin konusu şöyle:

John McClane, noel arifesinde, Washington'ın hemen dışındaki Dulles Uluslararası Havaalanı'nda karısını karşılamak için beklemektedir. Bir Güney Afrikalı politika adamı olan Ramon Esperanza da aynı akşam ABD'ye bir uyuşturucu kaçakçılığı davası ile ilgili olarak gelecektir.

Fakat Amerikalı ordu subayı Albay Stuart liderliğinde bir grup terörist uçağı kontrol altına alırlar ve kontrol kulesine kendi adamlarını koyarlar. Stuart ve arkadaşları Esperanza'nın uçağının güvenli bir şekilde ineceğini belirtirler ve yakıt deposu dolu bir 747, ayrıca seçtikleri herhangi bir yere serbest geçiş talep ederler.

Aksi takdirde uçuş halinde olan ve iniş izni bekleyen jet uçaklarına, uçaktaki yolcuların ölümüne sebep olacak kazalara yol açacak iniş direktifleri vereceklerini belirtirler. John McClaine, Stuart'ın korkunç planlarını bozmak, karısının ve yolcuların sağ salim yere inmesini sağlamak amacıyla hemen harekete geçer.

ZOR ÖLÜM 2

Orijinal Adı: Die Hard 2

Yönetmen: Renny Harlin

Oyn: Bruce Willis, Bonnie Bedelia, Franco Nero William, Atherton

SEYRİ ŞAHANE

Biraz dikkat lütfen!

Akbank'ın son reklamının müzikleri oldukça hoş. Candan Erçetin'in seslendirdiği melodiler, Balkan esintisi getiriyor ekranlara. Goran Bregoviç'in eşsiz müzikleriyle neredeyse aynı. Reklam Bregoviç'in müziklerini hazırladığı ünlü "Çingeneler Zamanı"na alıp götürüyor insanı. Reklamda küçük çocukların aralarında konuştuğu kan kardeşliği meselesi de güzel. Ancak kan kardeşliği denince kameranın jilete odaklanması pek de şık durmamış. Jiletle elini kesmeye çalışarak kan kardeşi olmak isteyen minikler çıkabilir. Dikkat edilmesi gerekiyordu.


23 yıl önce