|

Bu katil çok romantik

John Cusack ve Minnie Driver'in başrolünü üstlendiği Romantik Katil ekranda. Film, işinin ehli bir katilin, mezuniyet gecesine katılmasıyla gelişen olayları komik bir dille anlatıyor

00:00 - 9/11/2006 Perşembe
Güncelleme: 22:05 - 8/11/2006 Çarşamba
Yeni Şafak
Bu katil çok romantik
Bu katil çok romantik

Yakışıklı aktör John Cusack ve Kardeş Gibiydiler, Can Dostum gibi filmleriyle beğeni toplayan Minnie Driver'ın başrollerini üstlendiği Romantik Katil, bu akşam ekrana geti-riliyor. Diyaloglarının bir kısmını, başrol oyuncusu John Cusack'ın yazdığı filmde, işinde en iyilerden olan bir kiralık katilin, on yıl sonra, bitirdiği okulun mezuniyet gününe katılması ile gelişen olaylar komik bir dille anlatılıyor.

MEZUNİYETTE YAŞANANLAR

Filmin konusu kısaca şöyle; Martin Blank profesyonel bir kiralık katildir. Ancak mesleğinden nefret etmektedir. Yaşamına bir anlam getirmeye çalışan Martin, okuduğu lisenin 10. Yıl Mezunları Töreni'ne katılmak için Michigan'ın zengin "Grosse Pointe" semtine gelir. Bu arada lisede sevgilisi olan Debi ile törende yeniden karşılaşır. Martin Blank ve Debi'nin küllenmiş aşkları mucizevi biçimde alevlenir. Martin, Debi'yi öyle güçlü bir aşkla sever ki her şeyi bir anda unutuverir. Son bir vuruş daha yaptıktan sonra cinayetlerin olmadığı yeni bir hayata başlamaya karar vermiştir. Ancak Martin'in gelecek için pembe umutları, baş düşmanı Grocer yüzünden suya düşmek üzeredir. Çünkü bu adam, Martin'in geleceğini yok edecek bir planla ortaya çıkar.



18 yıl önce