|

Büyüyüp de küçülmüş Tom

Tom Hanks'in başarılı bir performans sergilediği Büyük, büyümek isteyen bir çocuğun düşlerinin gerçek olması ve gelişen komik olayları anlatıyor. Tabii ki, filmin sonunda Hanks tekrar küçülüyor.

.
00:00 - 7/04/2001 Cumartesi
Güncelleme: 12:26 - 14/01/2014 Salı
Yeni Şafak
Büyüyüp de küçülmüş Tom
Büyüyüp de küçülmüş Tom

Onüç yaşındaki Josh "büyük" olmak istemektedir. Bu onun lunaparktaki fal makinesinden istediği şeydir. Josh'un dileği gerçekleşir. Sabah uyandığında kendini bir yetişkin olarak bulur. Fakat hala 13 yaşındaki çocuğa ait bir ruha ve mantığa sahiptir. Ne yapacağına karar vermek için evden ayrılır çünkü annesinin ona inanması imkansızdır. Ona inanan en yakın arkadaşıyla birlikte büyük bir oyuncak şirketine iş başvurusu yapar ve işe kabul edilir. Bir çocuk gözüne sahip olduğu için işinde en tepeye yükselir. Bu arada yetişkin iş arkadaşı Susan'a aşık olur. Ama hala bir çocuktur, ve kendi dünyası ve ailesine geri dönmek istemektedir.

BÜYÜK

Yönetmen: Penny Marshall Oyuncular: Tom Hanks, Elizabeth Perkins, John Heard, Beş Hector, beş Robin Williams!

SEYRİ ŞAHANE

NTV'ye Gani Müjde geliyor

Gani Müjde'yi pazartesiden itibaren, Murat Birsel'den boşalan Gündemdekiler koltuğunda görecek izleyenler. Adı Murat Birsel'le özdeşleşen programın adı ise değişiyor. Gani Müjde mizah anlayışını, isim seçiminde de konuşturmuş anlaşılan. Programının adı, Murat Birsel'e inat Gündemdışı. Kişiliğiyle örtüşen program formatını başarılı bir şekilde götüren Murat Birsel'den sonra bakalım Gani Müjde de aynı başarıyı yakalayabilecek mi? Yoksa Murat Birsel'in ATV Anahaber'de düştüğü duruma mı düşecek?


23 yıl önce