|

Can Dündar Mustafa yı, kısa filmler 85 yılı anlatıyor

29 Ekim nedeniyle Türkiye'nin Hatıra Defteri için çekilen kısa filmler ekrana getiriliyor. Can Dündar da son filmi Mustafa'yı anlatıyor

00:00 - 29/10/2008 Çarşamba
Güncelleme: 03:02 - 29/10/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Can Dündar  Mustafa yı,  kısa filmler 85 yılı anla
Can Dündar Mustafa yı, kısa filmler 85 yılı anla

ATV, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Nebil Özgentürk'ün hazırladığı Türkiye'nin Hatıra Defteri adlı belgeseli ekrana taşıyor. Belgesel kapsamında ünlü yönetmenler, çektikleri kısa filmlerle, Türkiye'nin 85 yıllık öyküsünde yer alan önemli olayları kendi bakış açılarıyla izleyicilere sunuyorlar. Programda bu akşam, Mustafa Altıoklar, Ömer Faruk Sorak, Şerif Gören ve Cem Yılmaz'ın kısa filmleri var.


ATV / 23.10

Yekta Kopan sunumuyla ekrana gelecek Gece Gündüz'de bugün gösterime girecek olan Can Dündar imzalı “Mustafa” filminin Ankara galasından izlenimler ekrana taşınıyor.


NTV / 18.15

Ömer Şahin'in hazırlayıp sunduğu Görüş Farkı, TBMM'den canlı yayınlanıyor. Cumhuriyet'in konuşulacağı programa AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen konuk oluyor. KANAL A / 21.30

TRT İstanbul Radyosu

Caz Orkestrası'nın şefi Neşet Ruacan'ın sanat yönetmenliğinde, Cumhuriyet Konseri canlı olarak yayınlanıyor.

TRT 1 / 21.45
Ali Kırca'nın sunduğu Siyaset Meydanı'nda, Can Dündar, Mustafa'yı anlatıyor. İstiklal Marşı'nın bugüne kadar hiç duyulmayan besteleri, arşivlerin tozlu rafları arasından çıkarılıyor. Besteleri, Tekfen Filarmoni Orkestrası Siyaset Meydanı izleyicileri için çalıyor.

SHOW / 23.30





16 yıl önce