|

En barbar kahraman!

Çizgi romanlarından ve TV dizilerinden sonra, geçmiş zamanların büyük kahramanı Conan sinema filmi olarak ekranda. Conan'ı, ünlü aktör Arnold Schwarzenegger canlandırıyor.

v
00:00 - 15/07/2001 Pazar
Güncelleme: 12:46 - 20/05/2014 Salı
Yeni Şafak
En barbar kahraman!
En barbar kahraman!

Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Arnold Schwarzenegger'in başrolde oynadığı Barbar Conan adlı film bu akşam ekranlara geliyor. Hollywood'un aranan oyuncularından biri olan Schwarzenegger'in büyük performans sergilediği Barbar Conan, keyifle izlenebilecek bir macera niteliği taşıyor.

Çok eski çağlarda geçen bu fantastik öykü, izleyenlerin çizgi romanlarından, tv dizilerinden tanıdığı Conan'ı bu kez sinema lezzetinde sunuyor.

Annesi ve babası kötü büyücü Thulsa Doom tarafından öldürülen Conan, bu olaydan sonra esir kampına gönderilir. Bu kampta geçen uzun yıllardan sonra esirlikten kurtulan Conan, eski dövüş sanatlarını öğrenerek kendini bir ölüm makinesi haline getirir. Kendini geliştiren Conan artık intikam için hazırdır. İlk iş ailesinin ölümünden sorumlu olan Thulsa Doom'u bulmak ve ondan intikam almaktır.

Tatil ekranında macera filmi izlemek isteyenler için ideal bir yapım olan film, kostüm tasarımı açısından da başarılı sayılabilecek bir yapım...

BARBAR CONAN

Yönetmen: John Milius Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Max Von Sydow, James Earl Jones, Sandahl Bergman, Gerry Lopez

22.00/TGRT

SEYRİ ŞAHANE Seyri Şahane

Ne dersiniz?

Yaz mevsimi gelir gelmez, malum TV'lerimiz mal bulmuş mağribi gibi kumsallara atıyorlar kendilerini. Anahaber bültenlerinden, dizilerin yazlık versiyonlarına, televolelere kadar bütün programlar, yaşanan ekonomik krizden sonra bile tatile çıkma ikmanı bulabilecek kadar 'kaymak tabaka'nın peşinden dolaşıp duruyor. Marifetmişçesine tatilde eğlenen mutlu azınlığın görüntülerini ballandıra ballandıra yayınlıyorlar. Arkadaşlar, Anadolu'da ekin biçen köylüyü, haftanın her günü çalışmak zorunda olan şehirliyi de görseniz artık diyoruz. Ne dersiniz?

Kütahya'dan TSM nağmeleri

Muhabbet Bağı, Kütahya'dan sesleniyor. Türk Sanat Müziğinin genç ve sevilen solisti Ertuğrul Erkişi, en güzel şarkılarını Kütahya'dan sunuyor izleyenlere.

Kütahya Dumlupınar Fuar'ından canlı olarak yayınlanacak programda gönüller muhabbetle coşuyor.

23 yıl önce